Valentijn Demonstratie
14 februari om 15.30-17uur via Zoom

Is er leven na de dood?  Ja, ik heb al zoveel mooie ontmoetingen gehad met de zielenwereld dat ik hier geen moment meer aan twijfel. Na het sterven blijft de ziel verder leven in een, voor ons, onzichtbare wereld.

Tijdens een demonstratie mediumschap ben ik even een klankbord tussen onze wereld en de zielenwereld. Ik geef  jullie geliefden aan de andere zijde weer even een stem, het is steeds een liefdevol weerzien.  Een moment waar een lach en een traan hand in hand gaan. 

Hoe troostend is het om te weten dat we niet sterven maar dat onze ziel verder leeft? Ik hou van mediumschap-demonstraties. Overledenen staan te popelen om met ons te communiceren.

Het maakt hén, maar ook mij écht gelukkig dat ze op zo’n moment weer even een ‘babbeltje’ kunnen maken met hun familieleden of vrienden.

Onze dierbaren laten zo graag weten dat ze met heel veel liefde dicht bij ons zijn, slechts een gedachte van ons vandaan. Het geeft troost als we weten dat ze ons leven verder volgen en we even hun liefde mogen voelen.

Het is een troostend en ontroerend moment voor hen die verdrietig zijn over het gemis van hun dierbare.

Maar ook voor mensen die belangstelling hebben voor wat er met je gebeurt na je overlijden. We blijven over de dood heen met elkaar verbonden, de liefde blijft bestaan. 

Aan het einde van deze korte lezing-demonstratie is er voldoende mogelijkheid om vragen te stellen.

Zoom demonstratie van 15.30u – 17u

Prijs: Vrije bijdrage 

Bedrag

Deze opbrengst  gaat naar vzw moeders voor moeders

Heb je interesse of wil je meer weten?

Neem contact met me op via het onderstaand formulier.

Scroll naar boven