Lezingen en demonstraties

Demonstratie mediumschap

4 november

Samen met een collega medium geven wij een korte lezing over het mediumschap en maken wij contact met je dierbaren. We brengen ze voor heel even weer dichtbij. Op deze manier tonen we aan dat leven net zoals liefde nooit eindigt. Je geliefden zijn nog steeds bij je. Ze zijn zich bewust van je blijdschap en je verdriet, ze geven ook steeds een boodschap. Deze is echter, voor publiek, nooit te gevoelig of te privé.

Een demonstratie mediumschap is doorgaans zeer troostend en ontroerend voor mensen die verdrietig zijn over het gemis van hun dierbaren en nog graag even dat contact zouden willen ervaren. Maar ook voor mensen die belangstelling hebben voor wat er met je gebeurt na je overlijden.

Deelname:
Leden: 14 euro
Niet-leden: 15 euro
Wijkcentrum silvertop kiel – zewopa vzw, Jan Denucestraat 11, ingang van de parking via Floris Primsstraat
Inschrijven niet nodig

Huiskamer demonstratie

Heb je een groep van 6 tot max 15 personen dan kan ik (al dan niet samen met een collega medium) contact maken met overledenen of een bloemséance bij u thuis geven. Bij een bloemséance krijg je via een bloem of een boeketje een soul reading.
Huiskamer demonstraties zijn ongedwongen, gezellige demonstraties. Er wordt geen informatie doorgegeven die te gevoelig of te privé is voor de groep.
 
Mocht je hierna toch een uitgebreider contact willen dan is het altijd mogelijk om een afspraak te maken voor een consult.
Een demonstratie duurt anderhalf tot twee uur.

Kosten: 20 euro per persoon (exclusief reiskosten 0.20 euro/km vergoeding buiten Kalmthout)
Als gastvrouw ontvang je deze reading gratis als een dank-je-wel cadeau voor je gastvrijheid!

Heb je interesse of wil je meer weten?

Neem contact met me op via het onderstaand formulier.

Scroll naar top