Lezingen en demonstraties

Demonstratie mediumschap

Samen met een collega medium ​geven wij een korte lezing over het mediumschap en maken wij contact met uw dierbaren​. We brengen ze voor heel even weer dichtbij. Op deze manier tonen we aan dat leven net zoals liefde nooit eindigt. Uw geliefden zijn nog steeds bij u. Ze zijn zich bewust van uw blijdschap en uw verdriet, ze geven ook steeds een boodschap. Deze is echter, voor publiek, nooit te gevoelig of te privé.

Een demonstratie mediumschap is doorgaans zeer troostend en ontroerend voor mensen die verdrietig zijn over het gemis van hun dierbaren en nog graag even dat contact zouden willen ervaren. Maar ook voor mensen die belangstelling hebben voor wat er met je gebeurt na je overlijden​. ​

Huiskamer demonstratie

Heb je een groep van 6 tot max 15 personen dan kan ik (al dan niet samen met een collega medium) een demonstratie mediumschap of een bloemséance bij u thuis geven.
Huiskamer demonstraties zijn ongedwongen, gezellige demonstraties. Er wordt geen informatie doorgegeven die te gevoelig of te privé is voor de groep.
Bij een bloemséance krijg je via een bloem of een boeketje een reading.
Mocht je hierna toch een uitgebreider contact willen dan is het altijd mogelijk om een afspraak te maken voor een consult.
Een demonstratie duurt anderhalf tot twee uur.

Kosten: 20 euro per persoon (exclusief reiskosten 0.20 euro/km vergoeding buiten Kalmthout)
Als gastvrouw ontvang je deze reading gratis als een dank-je-wel cadeau voor je gastvrijheid!

Data:

Module 1

12, 19 oktober
16, 23 november
14 december

10:00 - 16:30

Module 2

11, 18 januari
1, 22 februari
7 maart

10:00 - 16:30

Locatie:

Heb je interesse of wil je meer weten?

Neem contact met me op via het onderstaand formulier.