Soul Reading &
Contact met Overleden Dierbaren

Tijdens een privé-reading wil ik je graag helpen in je persoonlijk groeien.

Zoek je antwoorden of wil je je leven anders invullen? Sta je op een kruispunt, ben je even de richting kwijt? Ik wil je leren begrijpen waarom je voelt wat je voelt en hoe je op bepaalde situaties reageert. Er komt naar voor wie je werkelijk bent, wat je kwaliteiten en werkpunten zijn.

Informatie die je tijdens een soulreading krijgt, geeft je inzicht in patronen die tijdens je leven zijn ontstaan.
Via mijn heldervoelendheid kan ik invoelen waaraan op dit moment specifiek gewerkt mag worden, zodanig dat je leven weer richting krijgt. Je ziel mag zich in volle glorie laten zien. 

Je toekomst wil ik niet voorspellen om de eenvoudige reden dat we de toekomst zelf in handen hebben. Inzicht zonder handeling brengt geen verandering.

Wil je tijdens een reading ook graag even iets van je dierbare horen?

45 min. Privéconsult, tijdelijk €99

Er is niets zo ingrijpends in ons leven dan het verlies van een dierbare. Het leven staat plots stil. Onze emoties gaan alle kanten uit.

Hoewel je dierbaren hier niet meer fysiek op aarde zijn, blijft hun ziel verder leven in een voor ons onzichtbare wereld. Ze willen je graag laten weten hoe het met ze gaat en je verder begeleiden in je leven. Ze helpen je doorheen je rouwproces of als  je verdriet zo groot is dat je dit niet kan afsluiten. Ze geven je graag een antwoord bij een plots overlijden.

Zoals een vrouw het zo mooi verwoordde: ‘’Het is geen tovermiddel maar het doet deugd hem nog te horen.’’
Ze geven je graag een boodschap of woorden van troost. Dit gaat vaak gepaard met een lach en een traan. Het mooie van dit werk is dat het helend werkt, zowel voor de overledene als voor de nabestaande.

Ik kan je echter nooit de garantie geven dat de persoon die je zo graag bij je wilt hebben ook op deze manier of op dit moment met je wilt communiceren. Het gebeurt dat er iemand bij je komt, wiens aards leven beter aansluit bij jouw levensprobleem. Ze kunnen je slechts helpen bij situaties waar zij zelf ervaring mee hebben gehad.

Ik kan overledenen niet ‘oproepen’, ik voel op het moment zelf wat er mag gebeuren.

Een consult duurt 45 minuten en kan je leven een hele andere wending  geven! 

Scroll naar boven