Healing + Healing meditatie

Luister hier of download deze healing meditatie! Het is speciaal voor jou.

‘Wanneer je het hart van het leven bereikt zul je in alles schoonheid zien, zelfs in de ogen die blind zijn voor deze pracht.’

~ Kahlil Gibran

Ware healing gebeurt als we in balans zijn met onszelf en met het leven. Kunnen we onszelf en anderen healen of heb je daar een speciale gave of talent voor nodig? Ik ben ervan overtuigd dat ieder van ons deze gave van nature heeft. We zijn allemaal verbonden met de Universele bron, het Goddelijke, het Licht of hoe je dit ook wil benoemen.

Healing is al eeuwen oud.

Een moeder legt haar hand op een pijnlijke plek bij haar kind, we steken een kaarsje aan en doen een gebedje.  Door liefdevolle intenties ontstaat er al healing.

Wonderen gebeuren bij healing.

Natuurvolkeren zoals Indianen, Aboriginals en Maori’s staan heel dicht bij de natuur en zijn hele krachtige healers.  Maar ook wij kunnen deze natuurlijke bronnen aanspreken.

Wat is het doel van healing?

Ziekte is niet een ’defect’ van ons lichaam, het is eerder het niet leven vanuit verbinding met onze Ziel.  Het is de roep van onze Ziel. Het doel van healing is om ons vrij te maken van belemmerende gedachten en emoties. Healing brengt balans tussen lichaam, geest en ziel, zodat onze energie optimaal kan stromen en we meer vreugde, harts-plezier en voldoening mogen ervaren.

PS: 

Elke woensdagavond geef ik samen met enkele medium collega’s: Mariël van der Linden, Geza van Nes, een gratis healing.

Doe je mee? Om mee te surfen op deze heerlijke energie kan je elke woensdag om 20uur, op een rustig plekje gaan zitten, open je hart en geniet van deze universele healende energie! Als we ons samen in deze liefdevolle healing energie verbinden dan kunnen we een lichtpuntje zijn voor mensen die het moeilijk hebben en moeder aarde weer in balans brengen.  

De meditatie vind je boven aan deze pagina! 

Heb je al kennis gemaakt met mijn andere workshops?

videoreeks

Ontmoeting met je Gids  

 

1 DAG WORKSHOP 

Intuïtieve Ontwikkeling & Kaartleggen. 14 juli 

 

 

Jouw eenmalige investering is normaal 95 euro. Nu met een speciale online actie 75 euro. Inclusief meditatie. 

Scroll naar boven