Ontmoeting met je gids
Videoreeks

‘Als iemand mij kan overtuigen dat ik onjuist denk dan wil ik graag veranderen, want ik zoek naar de waarheid en dat heeft nog nooit een mens beschadigd.’
~ Marcus Aurelius

Onze gidsen zijn hoe dan ook altijd bij ons, we zijn er ons alleen niet altijd van bewust. Ze leven in een voor ons onzichtbare wereld, ze zijn pure energie waardoor we hen niet altijd kunnen voelen of zien.

Een gids helpt ons door mensen en gebeurtenissen op ons pad te sturen. Ze zorgen ervoor dat we bepaalde thema’s, waar we iets uit te leren hebben, steeds weer in ons leven tegenkomen, tot we deze les volledig geleerd hebben. Nadien krijgen we weer een volgende uitdaging.

Onze gidsen helpen en ondersteunen ons, ze moedigen ons aan maar laten ons helaas ook worstelen zonder in te grijpen. De ziel leert juist het meest door het overwinnen van obstakels. Onze gidsen blijven steeds liefdevol aanwezig maar we moeten zelf de les leren, ze lossen het niet voor ons op.

Het is nooit mijn verlangen geweest om met de zielenwereld te communiceren. Maar we zijn op aarde met een doel en een plan om dat doel te realiseren. Ik heb mijn levenspad eerst met veel obstakels moeten belopen. Ik was me er niet van bewust dat, vanuit de andere wereld, alle hulp er voor me was. Tot ik besefte dat het zo niet verder met me kon. Op dat moment hebben ze naar me uitgereikt. Niets gebeurt zomaar, daar ben ik nu wel van overtuigd. Het heeft mijn leven een totaal andere wending gegeven en daar ben ik hen heel dankbaar voor!

‘Als je de geheimen van het universum wil vinden, denk dan in termen van energie, frequentie en trilling’ 
~  Nikola Tesla

 • Je leert jezelf afstemmen op de geestenwereld.
 • Je leert je vriendschapsrelatie met je gids terug te versterken.
 • Je verkrijgt meer inzichten over je leven.

Deze workshop is echt iets voor jou als je … 

 • Nieuwsgierig bent naar de buitenzintuigelijke wereld. 
 • Wil weten wie je levensgids is.
 • Op zoek bent naar de zin van jouw leven. 
 • Jezelf ondersteunt wil voelen door je gids. 
 • Wil weten hoe jullie met mekaar kunnen communiceren. 
 • Het gevoel hebt dat je wel iets ervaart maar niet goed weet hoe je ermee kan omgaan.  
 • Wil leren hoe je op de boodschappen kan vertrouwen.

 Wat gaan we doen tijdens de videoworkshop ‘ontmoeting met je gids’?  

Ik wil je aan de hand van eenvoudige oefeningen en voorbeelden tonen hoe gidsen ons ondersteunen en hoe we met hen in contact kunnen komen. Hoe meer je oefent, hoe helderder de communicatie wordt. Ik wil je leren hoe je met slechts weinig oefening boodschappen van je levensgids kan ontvangen. 

Wat leer je? 

 • Je energie beschermen.
 • Afstemmen op je gids.
 • In volle vertrouwen verbinding met je gids maken.   
 • Jullie vriendschapsrelatie versterken.
 • Hoe je jouw gids kan herkennen.
 • Hoe je een symbool kan ontvangen zodat je weet wanneer je gids bij je is.
 • Schrijven met je gids.

“Ik wil je nogmaals bedanken voor de heel speciale dag gisteren. Ik heb er heel veel aan gehad, en ik heb tijdens de meditatie, toen ik mijn gids ontmoette, een rust ervaren die zo intens was dat ik het nooit meer zal vergeten. Je hebt eenvoudige, maar zo doeltreffende oefeningen en tools aangereikt, waardoor ik mijn gids heel dichtbij kon voelen. Hier kan ik echt mee verder...mijn gids en ik worden zeker "dikke vrienden.”
- Ilse

“Wat mij aanspreekt bij jou is dat je alles zo puur brengt, ik kan uren naar je luisteren. Je haalt ook veel voorbeelden aan van jezelf en dat maakt het heel menselijk. Deze cursus wou ik volgen omdat ik altijd meer het gevoel heb hulp te krijgen van mijn overleden grootvader. Maar wou toch ook eens ervaren of op weg gezet worden om mijn gids beter te leren kennen. Ik ben dankbaar dat ik je mag leren kennen.”
- Veerle

Wat zijn de kosten voor deze videoreeks ?

Jouw eenmalige investering is  normaal 95 euro.
Nu met een speciale online actie 47 euro.
Inclusief meditaties. 

Het mooiste wat je kan worden is jezelf.’

Sta me toe om jou liefdevol te verbinden en je te laten inspireren door je levensgids. 
Jouw gids is de enige die jouw levensplan kent. 
Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn, dat beloof ik je!

“Bij deze wou ik u eens hartelijk bedanken voor de cursus 'Ontmoeting met je gids'. Het was mij de eerste spirituele cursus en zoals gezegd: 'far far away, out of my comfort zone'. Ik vond dat u dat deze materie op een zeer rustige en zeer laagdrempelige manier hebt uitgelegd en ook zo de cursus hebt opgebouwd, meer dan voldoende uitleg hebt gegeven en ook uw tijd hebt genomen om vragen te beantwoorden. Zaken die ik als hoofdzakelijk rationele persoon wel kon appreciëren. Daags nadien was ik wel heel emotioneel. De cursus is een aanrader. Ik kijk alvast uit naar de volgende cursus.”
- Erik

“Dank voor de workshop Ontmoeting met je Gids! Ik ben een beetje van mijn sokken geblazen door de resultaten. Het is een goed wapen tegen eenzaamheid. Zo kan ik mijn gids voelen, ik voel onmiddellijk een liefde rond mij. Dank voor alle liefdevolle oefeningen, de vele inzichten, je begeleiding, je ervaring, met de juiste intenties.”
- Gerd
“Een tijdje terug heb ik je online programma gedaan en sindsdien is er veel meer rust in mij als ik signalen krijg of de hulp krijg van gidsen en overledenen. Hiervoor betwijfelde ik mijn eigen waarnemingen en inzichten daarin.Het is zo mooi om die gebeurtenissen en ervaringen te mogen laten zijn wat ze zijn. Het geeft een geweldige positieve boost.”
- Johanna

“Wauuw wat is dit prachtig geweest Martine! Bedankt om ons deze wereld te leren kennen en ons op zo een fantastische manier daar mee kennis te laten maken. Dit voelt nog naar meer. Dit was voor mij een heftige rollercoaster met veel emoties maar zo een thuis komen. Zo mooi. Ik heb daarjuist nog 6 A4 vol geschreven. Bedankt lieve Martine. Ik ga zeker nog meer dingen volgen bij jou.”

“Dag Martine, heb al enkele keren deelgenomen aan jouw cursussen, altijd met een dankbaar gevoel waarvoor nog eens dank! Je bent een KANJER.”
- Iris

Veelgestelde Vragen

Q: Is het niet gevaarlijk om met slechte entiteiten in contact te komen?

A:

Nee hoor, ik leer je hoe je op een hele veilige manier verbinding kan maken. We werken met een hoge energie zodat je zeker niet in contact komt met een slechte entiteit. 

Q: Hoe weet ik dat dit mijn gids is en niet mijn fantasie.

A:

Je voelt onmiddellijk het verschil. Jouw gids kent jou door en door, je krijgt bevestiging hoe zuiver en betrouwbaar jullie communicatie is.

Q: Ik heb hier toch wat angst van!

A:

Dit is echt een wereld van liefde, je gids kijkt er zo naar uit om met jou in contact te komen. Gidsen hebben respect voor jouw ruimte en keuzes. Ze eisen nooit iets, ze bieden alleen hun liefdevolle hulp aan. 

Q: Moet je geen ervaring met spiritualiteit hebben?

A:

Nee zeker niet. Het belangrijkste is dat je een open geest hebt, nieuwsgierig bent naar het bovennatuurlijke en wil ervaren of er inderdaad meer is dan we werkelijk kunnen zien. 

Q: Kan ik na deze workshop echt met mijn gids praten?

A:

Je leert elkaar kennen. Hoe vaker jullie elkaar ontmoeten hoe sterker de relatie wordt. Je gids is een vriend voor het leven en zoals in elke relatie moet je eraan blijven werken. Maar het loont meer dan de moeite.

We starten om 10u

Van 12.30u nemen we een lunchpauze tot 13.30u

Om 16u eindigen we.

Data:
7 - 21 maart, 25 april, 9 mei
We beginnen om 10 uur tot 16 uur
Investering: €

Ontmoeting met je gids. 1 dag workshop via Zoom

Locatie:

Heb je interesse of wil je meer weten?

Neem contact met me op via het onderstaand formulier.

Scroll naar boven