Over Martine

Heb je vaak het gevoel dat je niet begrepen wordt? Voel je stemmingen van anderen aan? Zoek je naar je echte ik, naar wat je wil in het leven? Herken je jouw talenten niet? Heb je angst om je gevoel te volgen, wat als je faalt? Je volgt liever de veiligheid van wat jouw omgeving van je verwacht dan te durven springen in je eigen levensavontuur.

Ik ben Martine Debaeke, gehuwd en moeder van 3 volwassen kinderen en heb veel doorleefd, met vallen en opstaan.

Van kinds af aan was ik heel gevoelig voor emoties en stemmingen van anderen, ik had ook regelmatig contact met overleden familie. Mijn opvoeding heeft me echter geleerd om geen emoties te tonen en te leven vanuit het rationele. “Doe maar normaal!” kreeg ik altijd te horen. Jaren gingen voorbij. ‘Pech’ was een onderdeel van mijn leven geworden, ik voelde me nooit echt gelukkig en begon meer en meer depressieve gevoelens te krijgen. Tot iemand me vroeg of ik interesse had om een cursus Reiki te volgen. Ik had hier nog nooit van gehoord, dit was mijn eerste stap.

Het grote innerlijke avontuur was begonnen…

De opleidingen en trainingen leren me met mijn hooggevoeligheid te werken en de communicatie met overledenen te versterken. Mijn training in Engels mediumschap heeft me een balans gegeven tussen het rationele en het sensitieve. De stilte van de Kalmthoutse Heide geeft me steeds nieuwe inzichten en nieuwe inspiratie.

In mijn praktijk en cursussen werk ik met heel veel passie en enthousiasme. Ik voel me bevoorrecht dit werk te mogen doen, mensen te mogen ondersteunen op lichamelijk, emotioneel of spiritueel niveau. Het is boeiend mensen te zien groeien. Hen in contact te laten komen met wie ze werkelijk zijn en ze vanuit hun mogelijkheden en kracht te leren leven. Ieder is uniek op zijn of haar eigen manier, met al zijn kwaliteiten en belemmeringen.

Maak Kennis met Je Eigen Intuïtie en Gaven

Het is mijn missie en passie om mensen te helpen om in contact te komen met zichzelf en hun overledenen dierbaren. Je kunt dit samen met mij doen tijdens een soul reading maar het allerliefst leer ik je jouw eigen gaven ontdekken. Dit kan op twee manieren.

Workshop:

Intuitieve Ontwikkeling

Mijn Opleidingen en Trainingen

Scroll naar boven