Puur Intuïtief: Intuïtieve Ontwikkeling en Kaartleggen

Ontdek en herstel de verbinding met je intuïtieve bron en leer luisteren naar je buikgevoel.

Ik ben medium en ik begeleid al enkele jaren mensen die op zoek zijn naar meer zingeving en houvast in hun leven. Mensen die bewust zijn dat er meer is in het leven en dat we allemaal verbonden zijn met een groter geheel. Iedereen die houvast in het leven wil.

Al een aantal jaar help ik mensen die hun leven willen veranderen en met meer zekerheid en in volle vertrouwen beslissingen willen nemen, die vaak verregaande gevolgen kunnen hebben in hun leven. Zonder de stress, zorgen en angsten die daarbij om de hoek komen kijken.

We hebben overtuigingen die voor en tegen ons werken. Obstakels die ons weerhouden om de mooiste versie van onszelf te kunnen zijn. Je kan op elk moment in je leven beslissen om te veranderen en controle over jouw leven te krijgen, om je levenskwaliteiten op alle vlakken te verbeteren.

Welkom bij Puur Intuïtief,
mijn naam is
Martine Debaeke.

Wat is intuïtie?

Intuïtie, of een zesde zintuig, we hebben het allemaal maar we zijn het zoek. Bij leerprocessen, gebruiken we onze linkerhersenhelft, het rationeel of het logisch denken. Deze hersenhelft houdt van orde en structuur.

De rechterhersenhelft bevat onze intuïtie, onze gevoelens, onze gewaarwordingen en indrukken. Ze denkt in beelden. Deze hersenhelft ‘weet’. Door een brug te maken tussen linker- en rechterhersenhelft, kan onze rechterhersenhelft het vaker overnemen en kunnen we met een gerust hart op onze intuïtie, ons buikgevoel vertrouwen.

Je intuïtie is een net als een navigatiesysteem.

Het helpt je om van A naar B te komen en om de juiste route te bepalen zodat je aankomt waar je wilt zijn. Je kan eens de verkeerde route nemen, nieuwe ervaringen opdoen en weer bijsturen.
Zo werkt het ook in je leven.

Maar alvorens je de zekerheid hebt dat je op je intuïtie kunt vertrouwen, moet je weten hoe jouw ‘navigatiesysteem’ werkt!
Tijdens de workshop ‘Intuïtieve Ontwikkeling en Kaartleggen’ leer je op een laagdrempelige manier hoe je jouw aangeboren intuïtieve gave versterkt.

“Om de juiste oplossing te vinden hoef je niet ver te zoeken. Het antwoord begint bij jezelf”

Zo’n 10 jaar terug twijfelde ik constant aan mezelf.
Ik heb vaak verkeerde beslissingen genomen. Intuïtief voelde ik aan dat het niet juist was. Maar ik durfde niet op dit gevoel vertrouwen. Mijn denken nam de overhand.

Wat had ik toen graag meer vertrouwen in mijn intuïtie willen hebben…

Tijdens mijn opvoeding waren gevoelens in ons gezin nooit bespreekbaar. Van binnen wist ik dat ik een gevoelsmens was maar deze kant van mij werd zelden door anderen gezien.
Op een gegeven moment liep ik zo vast met mijn emoties dat alles tegendraads begon te werken. Ik was ver verwijderd geraakt van wie ik werkelijk was. Ik botste overal tegenaan. Mijn werk gaf me nog nauwelijks voldoening mijn relaties verliepen moeizaam.

Het leven gaf me geen voldoening. Ik voelde geen innerlijke vreugde en passie meer.

Hopelijk word je verliefd op je unieke zelf.

Martine Debaeke

Totdat ik opeens besefte dat IK zelf mijn leven een nieuwe en heldere richting moest geven.
Ik gaf mezelf toestemming om mijn gevoeligheid te uiten mijn authentieke zelf te laten zien. Je kwetsbaar durven opstellen is geen gemakkelijke opgave maar de puzzelstukken begonnen steeds meer op hun plaats te vallen.

Toen ontdekte ik ‘per toeval’ het mediumschap. Toeval? Nu weet ik dat je precies tegenkomt wat je op een dat moment nodig hebt.
Met eenvoudige oefeningen leerde ik steeds meer om op mijn intuïtie te vertrouwen. Een aantal van deze oefeningen deel ik tijdens deze cursus.

Kom dichter bij je eigen kern van wijsheid.

Je intuïtie is je navigatiesysteem.

Persoonlijke groei vind je binnen jezelf.

Hierdoor leerde ik dat het antwoord dat je zoekt, vrijwel altijd binnen jezelf te vinden is.

Einstein, een wetenschapper, sterk verbonden met zijn innerlijke kern zei ooit:

‘We kunnen problemen niet oplossen met dezelfde wijze van denken als toen we ze creëerden.’

Je intuïtie, de verbinding met je puur ‘zijn’ is je kaart, reddingslijn en kompas, allemaal tegelijk. Door aan te leren hoe je de subtiele signalen van je intuïtie interpreteert, zul je een snelle en betrouwbare manier hebben om met zekerheid de juiste beslissingen te maken.

Voor wie is deze 1 dag workshop?

Iedereen is welkom bij Intuïtieve Ontwikkeling & Kaartleggen. Ook als je alleen nieuwsgierig bent en benieuwd bent naar wat de kaarten je te vertellen hebben.

In ieder geval is dit voor jou als je...

Kom je ook naar

Intuïtieve Ontwikkeling & Kaartleggen?

​Wat gaan we doen tijdens Intuïtieve Ontwikkeling & Kaartleggen?

Wat leer je?

We zijn allemaal uniek. Geluk ontstaat als je leert luisteren naar je ziel. Wat wil je echt? Weinig mensen volgen hun innerlijke stem en voldoen aan de verwachtingen van hun omgeving. Ze leven vanuit hun angsten en laten hun leven bepalen door de omstandigheden.

Kom je ook naar

Intuïtieve Ontwikkeling & Kaartleggen?

Wat zijn de kosten van deze 1 dag workshop?

Jouw eenmalige investering voor deze training is: 80

Inclusief:

“Het mooiste wat je kan worden is jezelf. 
Sta me toe om jou te begeleiden om met meer zekerheid en in volle vertrouwen beslissingen te nemen en herstel de verbinding met je intuïtieve bron”.

 
Martine Debaeke

Medium en spreker over intuïtieve ontwikkeling

Veelgestelde Vragen

Q: Ik ben heel rationeel, ik luister niet naar mijn intuïtie, ga ik dit ooit kunnen?

A:

Iedereen heeft een aangeboren intuïtie. Veel beslissingen neem je vaak al intuïtief, je bent je er niet altijd bewust van. Ratio en intuïtie gaan hand in hand. Met onze innerlijke zintuigen zijn we verbonden met het “alwetend veld”. Ratio heb je nodig als uitvoerder van de intuïtief opgedane ideeën en creativiteit.

Q: Zal ik ooit op mijn intuïtie kunnen vertrouwen?

A:

Intuïtie is voor mij hetzelfde als buikgevoel. Als kind sta je heel dicht bij je buikgevoel, gaandeweg gaat het denken de overhand nemen. Je buikgevoel laat je voelen wat goed voor je is en wat niet.
Hoe meer positieve ervaringen je krijgt hoe meer je hierop durft vertrouwen.
Intuïtie moet je trainen, het is net als je spieren hoe meer je deze traint hoe sterker ze worden. Hoe ontspannender en vrolijker je bent hoe beter je buikgevoel werkt. Als je gespannen en gestrest bent kan je niet voelen of er zich een mooie kans voordoet of dat je ergens moet voor oppassen.

Schrijf je in!

Geplande data

24 augustus 2024

Tijd: 10:00u tot 16:00u

Plantinlaan 18 Stabroek

Scroll naar boven