Workshop:
Communicatie met de andere wereld

“De dood is niet het doven van het licht, maar het uitblazen van de lamp omdat de dag is aangebroken.”

Rabindranath Tagore

Welkom bij Puur Intuïtief,
mijn naam is
Martine Debaeke.

Ik ben medium en ik ondersteun al jaren mensen die op zoek zijn naar meer zingeving in hun leven. Mensen die na het overlijden van een dierbare terug de kracht zoeken om in volle vertrouwen hun leven weer op te bouwen en zich bewust zijn dat er meer is in het leven. Dat we allemaal verbonden zijn met een groter geheel.

Is er leven na de dood?

Het is een onderwerp dat veel mensen bezighoudt. En als er leven na de dood is, hoe ziet dat er dan uit? Wat gebeurt er nadat je bent overleden. Hoe kan je contact maken met je geliefde overledenen?
Er is niets zo ingrijpend in ons leven als het overlijden van een dierbare. We gaan door een immens verdriet en rouwproces. Soms is het verdriet zo groot dat je niet verder kan of wil. En dan kan contact met de andere wereld met je dierbare overledene troost bieden.

Bestaat de dood?

Ja, de fysieke dood bestaat. Ons lichaam is sterfelijk maar we zijn meer dan ons lichaam, we zijn een ziel, en de ziel sterft niet. De fysieke dood treedt in als de ziel ons lichaam verlaat, deze leeft verder in een voor ons onzichtbare wereld, in de astrale wereld. De ziel is onsterfelijk, onze persoonlijkheid, onze gedeelde herinneringen blijven over de fysieke dood heen verder leven.

Kan je écht met overledenen in contact komen?

Je wil wel geloven in een leven na de dood maar hoe kom je met hen in contact?

Hoe zou het voor jou zijn als je hen kan voelen, tekens of antwoorden mag krijgen?
We hoeven niet altijd naar een medium te gaan om contact te maken met de andere zijde. We hebben allemaal de vaardigheid om met hen op een liefdevolle manier in verbinding te komen. We kunnen via onze intuïtie met hen communiceren. Hun wereld kunnen we enkel via onze innerlijke zintuigen, via ons heldervoelen, helderweten-horen-ruiken-zien waarnemen.
Tijdens deze workshop leer ik je hoe je op een liefdevolle manier met hen in verbinding kan komen. Ik neem je mee op reis naar hun leefwereld. Zonder angst of zonder twijfel, dat wat je voelt of hoort wel echt is.

“Het leven is eeuwigdurend en de liefde is eeuwigdurend en de dood is slechts een horizon en een horizon is niets behalve de begrenzing van onze waarneming.

Rossiter W. Raymond

Als kind was ik heel gevoelig voor energie van de andere zijde. Enkele dagen na het overlijden van mijn grootvader zag ik hem fysiek staan, hij zei dat alles ok was en verdween. Door omstandigheden is deze gevoeligheid helemaal verdwenen.

Ik werd met een harde wereldse realiteit geconfronteerd. Als bescherming kroop ik meer en meer in een cocon. Een eigen mening mocht er niet zijn. Gevoelens waren niet aan de orde. Zwijgen en ondergaan. Hard worden was mijn enige oplossing.

De dood is een rode draad doorheen mijn leven geworden. Ik heb een bijna-dood ervaring gehad en vele dierbaren afgegeven. Niets gebeurt zomaar, daar ben ik van overtuigd. Ik heb eerst mijn levenslessen moeten leren.

Na een depressie kwam mijn mediamieke gave open. Overledenen kwamen vooral ’s nachts op ‘bezoek’. Soms waren het mooie ervaringen en op sommige momenten had ik er angst voor.

Ik ben op zoek gegaan naar de zin van het leven, naar meer zingeving. Toen ontdekte ik ‘per toeval’ het mediumschap. Toeval? Nu weet ik dat je precies tegenkomt wat je op dat moment nodig hebt. Met eenvoudige oefeningen leerde ik steeds meer om op mijn intuïtie te vertrouwen. Een aantal van deze oefeningen deel ik tijdens deze workshop. Het zijn de eerste stappen naar communicatie met de onzichtbare wereld.

Overledenen communiceren via mijn heldervoelendheid. Mijn gevoeligheid was echter door de jaren heen hard en verbitterd geworden. Mijn overledenen hebben me geholpen om mijn opgebouwde muur af te breken en me in volle vertrouwen terug kwetsbaar te kunnen openstellen. Mijn kwetsbaarheid is mijn kracht geworden. Ik ben enorm dankbaar om met hen te mogen samenwerken.

Voor wie is deze 1 dag workshop?

Iedereen is welkom op de workshop ‘communicatie met de andere wereld’. Ook als je nieuwsgierig bent naar de zin van je leven, naar het mystieke of belangstelling hebt voor het leven na de dood.

Je leert je op een liefdevolle manier te verbinden met je dierbare en hun subtiele signalen te ervaren. Het zal je leven verrijken!

In ieder geval is dit voor jou als je...

Wat gaan we doen tijdens deze workshop
‘communicatie met de andere wereld’?

De dood is niet eng, het is de doorgang van het aardse leven naar onze werkelijke thuis. Voor ons is het afscheid nemen, voor de overledenen is het een blij weerzien met iedereen die hen zijn voorgegaan.

Schrijf je in!

Veelgestelde Vragen

Q: Moet je overledenen niet met rust laten?

A:

Nee zeker niet, overledenen komen heel graag met ons in contact, ze willen ons laten weten dat ze niet dood zijn maar springlevend, dat ze ons leven verder volgen en ons met raad en daad willen bijstaan.

Q: Wat als ik met slechte entiteiten in contact kom?

A:

De zielenwereld is een wereld van liefde. Waar licht is kan geen duisternis zijn. Ik leer je op een zuivere, liefdevolle manier met hen in contact te komen. Met de ‘onderwereld’ komen we niet in contact.

Q: Kan ik dit wel?

A:

We kunnen dit allemaal, we zijn allemaal verbonden met de zielenwereld. Helaas zijn we in onze westerse wereld hiermee niet meer vertrouwd. Ons denken zit ons in de weg. Vanuit innerlijke stilte ontstaat deze liefdevolle verbinding. We zijn gewend om met angst naar de dood te kijken, we gaan voorbij de angst en in volle vertrouwen in verbinding.

Wat zijn de kosten van deze workshop?

Jouw eenmalige investering voor deze workshop is:   €95,-

   €85,-   

Inclusief:

Datum:

20 maart
10-16u
of
24 april
10-16u

Binnenkort verkrijgbaar via video 

Wat zijn de kosten van deze workshop?

Jouw eenmalige investering voor deze workshop is:   €95,-

Inclusief:

Datum:

20 maart
10-16u
of
24 april
10-16u

23 mei 2020
10:00-16:00 uur

Locatie:

Kruisbos 2 (Achter het rusthuis)
Kalmthout
Scroll naar boven