5DAAGSE CURSUS:

Intuitieve & Persoonlijke Ontwikkeling.

De ziel weet gewoon, de mens vraagt zich af.

Door de jaren heen zijn we zover van ons pad afgeweken dat we niet meer weten wie we echt zijn. We zijn vervreemd geraakt van onze ziel. Eigen talenten en kwaliteiten zitten diep weggestopt. 

We leven een leven dat ons voorgeleefd is, omdat het zo hoort. 

Hierdoor lopen we vast in een vastgeroest patroon, we voelen ons niet echt gelukkig. Je wil wel verandering in je leven maar je weet niet hoe. Verandering brengt angst met zich mee maar voorbij deze angst ligt geluk.

Elke reis begint bij de eerste stap. 

Ik werd opnieuw geboren toen mijn ziel en mijn lichaam elkaar liefkregen en een huwelijk aangingen.

Khalil Gibran

Als kind was ik heel gevoelig voor energie van medemensen en van de andere zijde. 

Door omstandigheden was deze gevoeligheid helemaal verdwenen. Ik werd met een harde wereldse realiteit geconfronteerd. Als bescherming kroop ik meer en meer in een cocon. 

Een eigen mening mocht er niet zijn. Gevoelens waren niet aan de orde. Zwijgen en ondergaan. Hard worden was mijn enige oplossing. Mijn gevoeligheid was echter door de jaren heen hard. 

Een rode draad doorheen mijn leven is de dood.  Ik heb een bijna-dood ervaring gehad en vele dierbaren afgegeven.   

Niets gebeurt zomaar, daar ben ik van overtuigd. 

Ik heb eerst mijn levenslessen moeten leren. Na een depressie kwam mijn mediamieke gave open. Ik ben op zoek gegaan naar de zin van het leven, naar meer zingeving. 

"Mijn kwetsbaarheid is mijn kracht geworden."

Na allerlei omzwervingen en vele opleidingen kwam ‘toevallig’  het mediumschap op mijn pad. 

Ik heb mijn opgebouwde muur steen voor steen afgebroken waardoor ik me terug kwetsbaar kon openstellen. Ik durfde terug op mijn intuïtie vertrouwen zodat ik mag zijn wie IK ben. 

Mijn kwetsbaarheid is mijn kracht geworden. 

In ieder van ons schuilt de gave om een verbinding te maken met datgene wat alleen het hart kan zien. Ik wil je helpen dat te doen ontwaken. Jouw stappen op je zoektocht  hebben jou tot hier gebracht.

Voor de volgende stap nodig ik je uit om samen met mij de sprong te wagen.

Voor wie is deze cursus?

Herken je jezelf:

 • Je loopt vast in oude patronen.
 • Je wil je relaties nieuw leven inblazen.
 • Je bent het beu om geleefd te worden.
 • Je voelt dat het eindelijk tijd is om keuzes voor jezelf te maken.
 • Je durft echte verandering in je leven brengen.
 • Je hebt het gevoel dat je door je angsten heen moet om het leven te leven waar jij bent voorbestemd.
 • Minder vanuit je hoofd leven en meer vanuit je hart.
 • Je emoties en gedachten begrijpen.
 • persoonlijk en spiritueel ontwikkelen.
 • Je bent op zoek naar antwoorden op levensvragen.
 • zelfbewuster en met meer zelfvertrouwen in het leven staan.
 • Je voelt je uitgeblust en je wil je leven een nieuwe wending geven.
 • Je wil leren hoe je verbinding kan maken met je ziel.
 • Je wil weten hoe je je kan verbinden en informatie kan ontvangen vanuit de onzichtbare wereld.

Heb je ervaring nodig?

Je hebt geen ervaring nodig. Ik help je doorheen levensprocessen om op een zuivere manier op je intuïtie te vertrouwen.

Om veel bewuster door het leven te gaan en keuzes te maken die jou gelukkig maken op je levenspad.  Alles heeft zijn redenen, je hebt altijd de vrijheid om vanuit je hart een keuze te maken, een beslissing te nemen die je een mooie nieuwe toekomst geeft. 

Het verleden is voorbij, de toekomst ligt niet vast, in het hier en nu is er nooit een probleem. Als je je droom durft te leven, voel je je vrij. Situaties, pijn en verdriet zullen er altijd zijn, hierdoor leer je als ziel. Het leven is een avontuur, een reis.

 

Wat gaan we doen tijdens de cursus: "Intuïtieve & Persoonlijke Ontwikkeling"?

Wat leer je?

 • Onderscheiden welke emoties van jezelf zijn en welke van de ander.
 • Met jouw gevoeligheid werken in een veilige omgeving.
 • Leren vertrouwen op je intuïtieve ingevingen via het lezen van kaarten, foto's, bloemen, water, zand..
 • Meer inzicht krijgen in wie je bent en wat je kwaliteiten en talenten zijn.
 • Met veel zelfvertrouwen de ziel van de ander te lezen om zo ook meer inzicht in jezelf en de ander te krijgen.
 • Stap voor stap je innerlijke zintuigen ontwikkelen: helderzien en -voelen, helderruiken en -horen, helderproeven en-weten.
 • Afstemmen op je hoger bewustzijn en het alwetend veld.
 • Aura's aanvoelen en lezen.
 • Met kleurenpsychologie werken.
 • Op een liefdevolle manier verbinding maken met je gidsen.
 • Automatisch schrift.
 • Hoe je hoofd, hart en buikgevoel kunnen samenwerken om je levensdoelen te bereiken
 • Stille meditatie om de stem van je ziel te horen.
 • Hoe je je chakra's gebuikt als jouw innerlijke kracht.

Na het volgen van deze cursus sta je veel bewuster en met meer zelfvertrouwen en zelfliefde in het leven.

Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn, dat beloof ik je!

Veelgestelde Vragen

Q: Ik ben heel rationeel, ik luister niet naar mijn intuïtie, ga ik dit ooit kunnen?

A:

Iedereen heeft een aangeboren intuïtie. Veel beslissingen neem je vaak al intuïtief, je bent je er niet altijd bewust van. Ratio en intuïtie gaan hand in hand. Met onze innerlijke zintuigen zijn we verbonden met het “alwetend veld”. Ratio heb je nodig als uitvoerder van de intuïtief opgedane ideeën en creativiteit.

Q: Zal ik ooit op mijn intuïtie kunnen vertrouwen?

A:

Intuïtie is voor mij hetzelfde als buikgevoel. Als kind sta je heel dicht bij je buikgevoel, gaandeweg gaat het denken de overhand nemen. Je buikgevoel laat je voelen wat goed voor je is en wat niet.

Hoe meer positieve ervaringen je krijgt hoe meer je hierop durft vertrouwen.
Intuïtie moet je trainen, het is net als je spieren hoe meer je deze traint hoe sterker ze worden. Hoe ontspannender en vrolijker je bent hoe beter je buikgevoel werkt. Als je gespannen en gestrest bent kan je niet voelen of er zich een mooie kans voordoet of dat je ergens moet voor oppassen.

Q: Ik ben heel nuchter, is dit allemaal niet te zweverig?

A:

Spiritueel ontwikkelen hoeft helemaal niet zweverig te zijn. Spirituele ontwikkeling moet tastbaar kunnen zijn, begrijpbaar voor iedereen. Het is een levenshouding. Respect en bewondering hebben voor het leven en je medemens. Liefdevol verbonden zijn met jezelf. Een stevige verbinding met de aarde is heel belangrijk om je doelen en dromen te bereiken. Zonder deze sterke verbinding blijft datgene wat je zo graag wil realiseren een vage droom.

Q: Waarom is kleurenpsychologie belangrijk?

A:

Kleuren zijn heel belangrijk in je leven. Hoe sterker de kleuren in je aura hoe krachtiger je in het leven staat. Fletse keuren kunnen duiden op vermoeidheid, je futloos voelen. De moed niet hebben om de dingen aan te pakken. Door de kleur van je chakra’s te versterken, versterk je je daadkracht, je liefde en communicatie.

Q: Waarom moet je je intuïtie ontwikkelen om met gidsen te communiceren

A:

Gidsen communiceren via onze innerlijke zintuigen. Hoe beter je het verschil leert kennen tussen de stem vanuit je denken en de stem vanuit je hart hoe zuiverder je je door hen kan laten leiden. Je geboorte gids weet wat je levensmissie is. Hoe sterker jullie contact hoe eenvoudiger je je levensmissie kan leven. 

Data:
5 september, 12 september
10 oktober, 24 oktober
14 november

We beginnen om 10 uur tot 16 uur

Investering: €499

Locatie:

Heb je interesse of wil je meer weten?

Neem contact met me op via het onderstaand formulier.

Scroll naar top