Geavanceerde opleiding

Intuitieve & Persoonlijke Ontwikkeling.

De ziel weet gewoon, de mens vraagt zich af.

Kan je door je intuïtie te volgen meer voldoening uit je leven halen, je dromen waarmaken en gelukkiger worden? 

Ja natuurlijk, intuïtie is ons kompas naar een betere toekomst. Onze intuïtie is heel persoonlijk. Het is op maat gemaakt. Het wijst jouw unieke weg naar een vervuld en gelukkig leven.   

Door de jaren heen zijn we  van ons pad afgeweken, we weten niet meer wie we écht zijn. We zijn vervreemd geraakt van onze talenten en kwaliteiten. Ze zitten diep weggestopt. 

Het probleem is dat we proberen ons anders voor te doen dan we zijn. Dit eist op een gegeven moment zijn tol.

We lopen vast in een vastgeroest patroon, we voelen ons niet echt gelukkig. Je wil wel verandering in je relatie, in de omgang met jezelf,  je vriendschappen, je werk of je carrière maar je weet niet hoe. Verandering brengt angst met zich mee maar voorbij deze angst ligt geluk.

De vervulling van al je wensen blijven vaak onbereikbaar tot je inzicht krijgt in je innerlijke belemmeringen. Door onze intuïtie te volgen komen we weer in heldere dialoog met onszelf en kan je gebruik  maken van je vele talenten.    

Elke reis begint bij de eerste stap. 

Ik werd opnieuw geboren toen mijn ziel en mijn lichaam elkaar liefkregen en een huwelijk aangingen.

Khalil Gibran

Als kind was ik heel gevoelig. Ik voelde, onbewust, aan dat wat iemand zei niet klopte met de werkelijkheid. Dit bracht me in conflict met mezelf.  Ik realiseerde me toen niet dat ik intuïtief aura’s kon lezen. 

Door omstandigheden was deze gevoeligheid helemaal verdwenen. Ik werd met een harde wereldse realiteit geconfronteerd. Als bescherming kroop ik meer en meer in een cocon. 

Mijn gevoeligheid had ik diep weggestopt, mijn ratio nam de overhand.  

Niets gebeurt zomaar, daar ben ik van overtuigd. 

Ik heb eerst mijn levenslessen moeten leren. Na een depressie kwam mijn mediamieke gave open. Ik ben op zoek gegaan naar de zin van het leven, naar meer zingeving. 

"Mijn kwetsbaarheid is mijn kracht geworden."

Na allerlei omzwervingen en vele opleidingen kwam ‘toevallig’  het mediumschap op mijn pad. 

Ik heb mijn opgebouwde muur steen voor steen afgebroken waardoor ik me terug gevoelig en kwetsbaar kon openstellen. Ik durfde terug op mijn intuïtie vertrouwen zodat ik mag zijn wie IK ben. 

Mijn kwetsbaarheid is mijn kracht geworden. 

In ieder van ons schuilt de gave om een verbinding te maken met datgene wat alleen het hart kan zien. Ik wil je helpen dat te doen ontwaken. Jouw stappen op je zoektocht  hebben jou tot hier gebracht.

Voor de volgende stap nodig ik je uit om samen met mij de sprong te wagen.

Voor wie is dit jaartraject?

Herken je jezelf:

Heb je ervaring nodig?

Je hebt geen ervaring nodig. ik leer je hoe je intuïtieve ingevingen kan verwoorden en op je gevoel mag vertrouwen. Intuitie is een ‘taal’ leren. 

Ik help je doorheen jouw belemmeringen en overtuigingen om op een zuivere manier op je intuïtie te vertrouwen.

Om veel bewuster door het leven te gaan en keuzes te maken die jou gelukkig maken. Vanuit je hart neem je de juiste beslissingen en kan je jouw doelen en dromen  waarmaken. 

Het verleden is voorbij, de toekomst ligt niet vast, in het hier en nu is er nooit een probleem. Als je je droom durft te leven, voel je je vrij. Situaties, pijn en verdriet zullen er altijd zijn, hierdoor leer je als ziel. Onze intuïtie houdt ons op de juiste koers. Het leven is een avontuur en een gezellige reis als we ons hart volgen.  

 

Wat gaan we doen tijdens het jaartraject: "Intuïtieve & Persoonlijke Ontwikkeling"?

Wat leer je?

Na het volgen van deze cursus sta je veel bewuster en met meer zelfvertrouwen en zelfliefde in het leven.

Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn, dat beloof ik je!

Veelgestelde Vragen

Q: Ik ben heel rationeel, ik luister niet naar mijn intuïtie, ga ik dit ooit kunnen?

A:

Iedereen heeft een aangeboren intuïtie. Veel beslissingen neem je vaak al intuïtief, je bent je er niet altijd bewust van. Ratio en intuïtie gaan hand in hand. Met onze innerlijke zintuigen zijn we verbonden met het “alwetend veld”. Ratio heb je nodig als uitvoerder van de intuïtief opgedane ideeën en creativiteit.

Q: Zal ik ooit op mijn intuïtie kunnen vertrouwen?

A:

Intuïtie is voor mij hetzelfde als buikgevoel. Als kind sta je heel dicht bij je buikgevoel, gaandeweg gaat het denken de overhand nemen. Je buikgevoel laat je voelen wat goed voor je is en wat niet.

Hoe meer positieve ervaringen je krijgt hoe meer je hierop durft vertrouwen.
Intuïtie moet je trainen, het is net als je spieren hoe meer je deze traint hoe sterker ze worden. Hoe ontspannender en vrolijker je bent hoe beter je buikgevoel werkt. Als je gespannen en gestrest bent kan je niet voelen of er zich een mooie kans voordoet of dat je ergens moet voor oppassen.

Q: Ik ben heel nuchter, is dit allemaal niet te zweverig?

A:

Spiritueel ontwikkelen hoeft helemaal niet zweverig te zijn. Spirituele ontwikkeling moet tastbaar kunnen zijn, begrijpbaar voor iedereen. Het is een levenshouding. Respect en bewondering hebben voor het leven en je medemens. Liefdevol verbonden zijn met jezelf. Een stevige verbinding met de aarde is heel belangrijk om je doelen en dromen te bereiken. Zonder deze sterke verbinding blijft datgene wat je zo graag wil realiseren een vage droom.

Q: Waarom is kleurenpsychologie belangrijk?

A:

Kleuren zijn heel belangrijk in je leven. Hoe sterker de kleuren in je aura hoe krachtiger je in het leven staat. Fletse keuren kunnen duiden op vermoeidheid, je futloos voelen. De moed niet hebben om de dingen aan te pakken. Door de kleur van je chakra’s te versterken, versterk je je daadkracht, je liefde en communicatie.

2024  14/9 – 19/10 – 16/11 – 14/12   2025  11/1 – 15/2 – 15/3 – 19/4 – 24/5 – 14/6 

 

 

 

We beginnen om 10 uur tot 16 uur

Heb je interesse of wil je meer weten?

Neem contact met me op via het onderstaand formulier.

Scroll naar boven