5-daagse Intuïtie Challenge

voor vrouwen die meer vertrouwen & zekerheid willen in hun leven

Van 18 oktober tot 23 oktober

Leer te vertrouwen op je buikgevoel en de signalen van je spirituele gidsen te intrepreteren

Meer Zekerheid, Innerlijke Rust
En Vertrouwen In Je Leven

Wat gaan we tijdens de 5-daagse challenge doen?

Meer Zekerheid, Innerlijke Rust
En Vertrouwen In Je Leven

Wat gaan we tijdens de 5-daagse challenge doen?

Het Mooiste Wat Je Kan Worden Is Jezelf!

Hoe werkt het?

De challenge is volledig gratis en je zit nergens aan vast. Na aanmelding voor de challenge via de link, krijg je toegang tot een gesloten facebook groep.

Dit is waar de challenge zal plaatsvinden. De challenge duurt 5 dagen en zal ongeveer een uurtje per avond in beslag nemen. We beginnen op …… om ….

Door middel van praktische opdrachten en meditatieoefeningen zal ik je meer in contact brengen met je intuïtie en buikgevoel, en leer je de verbinding met je innerlijke begeleiding te herstellen.

Aanbevelingen

Wat zeggen ze over mij?

“Meestal krijg ik het benauwd als we aan oefeningen beginnen omdat ik bang ben dat ik niets ga waarnemen en daarbij de teamgenoten ga teleurstellen. Maar doordat Martine je zo op je gemak stelt, gingen eigenlijk de oefeningen als vanzelf.”

Nancy

“Met heel veel inzet en doorzetting heb je ons begeleid naar mooie resultaten die ons overtuigden dat de dood niet het einde is maar een overgang naar een andere vorm van zijn. Dit zelf kunnen ervaren gaf me een enorm gelukkig gevoel. Ik hoop dat nog vele mensen de kans krijgen om dit te kunnen beleven.”

Georgette

“Martine is erin geslaagd om mij in verbinding met mijn eigen bron te brengen, vanwaar ik een diepe innerlijke rust heb kunnen ervaren. Bovendien leerde ze ons te vertrouwen om open te staan voor contacten met overleden dierbaren. Wat dat betreft zal nog een lange weg afgelegd moeten worden maar de aanzet ertoe is zeker gegeven. Bedankt alleszins voor deze fijne lessen. Ik heb er echt van genoten!”

Tina

Hey, Ik ben

Martine Debaeke

Medium en spreker over intuïtieve ontwikkeling

Het is mijn missie en passie om mensen te helpen om in contact te komen met zichzelf en hun overleden dierbaren. In mijn praktijk en cursussen werk ik met heel veel passie en enthousiasme. Ik voel me bevoorrecht dit werk te mogen doen, mensen te mogen ondersteunen op lichamelijk, emotioneel of spiritueel niveau. Het is boeiend mensen te zien groeien. Hen in contact te laten komen met wie ze werkelijk zijn en ze vanuit hun mogelijkheden en kracht te leren leven. Ieder is uniek op zijn of haar eigen manier, met al zijn kwaliteiten en belemmeringen.

“Je bent een lieve en warme vrouw en ik ben overtuigd dat je energie die je in deze cursus hebt gestoken bij iedereen in onze groep voor altijd zal bijblijven. Eén ding is spijtig, de cursus was veel te snel voorbij en ik kan het ieder aanraden om de stap te zetten aan deze cursus mee te doen, want je komt zelden tegen dat een medium zijn kennis wilt delen dus zou ik zeggen laat deze kans niet voorbij gaan.”

Bernince

“Lieve Martine ik heb zo’n spijt dat het afgelopen is, ik keek er erg naar uit elke keer was ook een fijne groep jij was een fijne coach ik kan dit echt aanbevelen aan iedereen het was een fantastische ervaring hoop dat we via fb nog in contact blijven met elkaar en de groep is een fijne herinnering zal ik niet gauw vergeten veel liefs.”

Anninck

5-daagse Intuïtie Challenge

voor vrouwen die meer vertrouwen &
zekerheid in hun leven

Scroll naar boven

5-daagse Intuïtie Challenge