foto zijn gidsen echt
Picture of Martine Debaeke

Martine Debaeke

Zijn gidsen echt of…

Zijn gidsen echt of leven ze alleen maar in onze fantasiewereld?

Als kind al besefte ik dat er meer was tussen hemel en aarde, maar daar bleef het bij. Ik ben opgegroeid in een heel rationeel gezin. Mijn spirituele ontwikkeling is een weg met grote weerstand geweest. Ik wou het allemaal wel geloven maar de innerlijke twijfel was groot.

Ik ben heel mijn leven zoekende geweest, naar wat wist ik eigenlijk niet. Tot op een dieptepunt in mijn leven mijn hoofdgids zich aan me toonde. Ik had eindelijk het gevoel van thuiskomen bij iemand die me begreep. Door de jaren heen is onze vriendschapsband heel sterk geworden.

Waarom zijn gidsen bij ons?

Onze hoofdgids is onze boodschapper die weet waarom we hier op aarde zijn, wat ons levensdoel is. Andere gidsen komen en gaan afhankelijk van hun taak. Ze lopen onzichtbaar met ons mee en geven tekens en boodschappen om het ons hier op aarde zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken. Ze hebben enorm veel geduld met ons, want wij begrijpen hun tekens en boodschappen niet en toch blijven ze trouw aan onze zijde verder lopen.

Vanaf het moment dat je bewust wordt van hun aanwezigheid krijg je veel meer inzichten in het hoe en waarom van je levensdoel.

Waarom krijgt de ene persoon wel boodschappen en tekens en de andere niet?

We krijgen allemaal tekens, het valt ons toe en wij zien het als toeval. Hoe meer je durft in te gaan op deze toevalligheden, hoe gelukkiger je gidsen worden. Ze weten dan dat je hen begrijpt en geven je meer en meer. Je kan dit als een spel zien, vraag iets maar verwacht niets.

Ga niet op zoek want het ego wil ook bevestiging krijgen om op zijn manier naar een situatie te kijken. Als je relatie met jouw gids hechter wordt, dan weet of voel je wanneer het ego een teken geeft of wanneer je gids tot je spreekt.

Met je gids samenwerken kan betekenen dat ze je uitdagen. Ze geven je moeilijkheden om te zien hoe standvastig je in je besluit bent. Het kan zijn dat je ver van je levenspad verwijderd bent en het leven je geen plezier of voldoening meer geeft. Dat is het moment om aan je levensrad te draaien en een andere richting uit te gaan.

Ik had vroeger nooit de ambitie om met overledenen te communiceren. Of om mensen, eender welke obstakels dat ze zijn tegengekomen, te leren naar de taal van hun hart en intuïtie te luisteren. En toch heeft mijn gids me met heel veel geduld hierop voorbereid.

Ik ben kritisch en wil heel duidelijke bewijzen vooraleer ik iets aanneem. En het is goed om kritisch te zijn en dat weten mijn gidsen ook. Als ik hen iets vraag geven ze me bijna altijd van buitenaf een teken.

Soms vragen mensen, is een pluim een teken? Ja, dat kan, maar dan moet je aandacht er onverwacht naar getrokken worden. Vogels verliezen pluimen en die dwarrelen neer. Zoals je op foto kan zien geven ze me altijd iets meer. Ik had een vraag en kreeg een duidelijk antwoord. De duif heb ik niet gevonden, ik vermoed dat ze naakt is weggevlogen. Dat is de humor die ze je geven.

Geniet van jouw leven met hen aan je zijde!

Hoe zou het zijn om je eigen gidsen te ontmoeten?

Ik geef hier regelmatig een 1 dag cursus over. Voor aanstaande zaterdag nog enkele plekken vrij.

Klik hier voor meer informatie en/of aan te melden.

 

Ben je klaar om de wereld van dierencommunicatie te betreden en je band met je dierlijke metgezellen te versterken?

Dankzij deze online opzet kun je de cursus op elk gewenst moment starten en op je eigen tempo volgen. Waar en wanneer het jou uitkomt!

Delen als je het leuk vindt!

Scroll naar boven