De Dood Is Niet het Einde

Herstel de verbinding met je dierbare overledenen en voel hun liefde vanuit het hiernamaals

Als medium heb ik al met duizenden overledenen gecommuniceerd en zoveel bijzondere bewijzen gekregen. Voor mij bestaat hier geen enkele twijfel over.

Als we ‘sterven’ verlaat de ziel ons fysiek lichaam. Onze fysieke ‘jas’ blijft achter en de ziel gaat door de poort van de dood weer naar onze werkelijke thuis.

Onze ziel gaat door naar een nieuw, voor ons onzichtbaar leven, en behoudt zijn persoonlijkheid. Onze gedeelde herinneringen blijven over de fysieke dood heen verder leven.

Die wijsheid heeft me geholpen om over het verdriet van mijn eigen dierbaren te komen. Ze geven levenswijsheid, inspiratie, zin en plezier in het leven. Ze verrassen me soms op heel bijzondere manieren.

Ik weet dat ze er altijd voor me zijn en dat ons afscheid maar tijdelijk is. Hun liefde blijft over de grens bestaan.

Door je intuïtie te ontwikkelen wordt het mogelijk om hun liefde om je heen te voelen en hun boodschappen te ontvangen.

De dood is niet het einde.
Je dierbaren staan nog steeds voor je klaar

Je kunt hun aanwezigheid voelen, zien, horen en ervaren.

Helge voelde van kinds af aan dat er meer was dan enkel deze wereld. Tijdens de cursus heeft hij geleerd om vanuit zijn ziel verbinding te maken met het hiernamaals. Dit schreef hij na de cursus:

“Tijdens de cursus ben ik, wat ik altijd gevoeld en geweten heb, sterker gaan ontwikkelen. Als je met de juiste kennis en met je gevoel gaat werken kan je geen verkeerde dingen doen. De cursus heeft meer dan mijn verwachtingen ingelost. Het heeft heel veel betekend en ik ben er een ander mens door geworden. Voor mij was dit het schoonste in mijn leven.”

Helge S.

Hij is niet de enige. De dag vóór de begrafenis vroeg Laura haar overleden grootvader om een teken dat hij er nog was. Volgens de weersvoorspelling zou het een bewolkte dag worden met een grote kans op regen. Met een open hart zei ze tegen hem, “Als morgen de zon schijnt, dan weet ik dat je op een betere plek bent.” De volgende dag brak de zon door wolken op het moment dat haar grootvader werd begraven.

Misschien denk je, moeten we doden niet met rust laten?

Nee, waarom?

Ze willen ons juist laten weten dat ze niet dood zijn maar springlevend aan de andere kant en dat ze ons leven verder volgen en ons met raad en daad willen bijstaan.

De cursus Verbindende Zielenontmoeting was voor mij een heel mooie ervaring!

Er was een mooie, rustige opbouw wat bij mij resulteerde in het vertrouwen in mijn intuïtie en wat ik voelde en zag.  Ik zag mijn naasten ook echt zoals ze waren. Hun opvallendste karakterkenmerken waren heel erg aanwezig.  En wat me vooral opviel: ze zijn heel gelukkig in die dimensie en maken veel plezier!

Mijn mooiste ervaring was de geschreven boodschap die ik kreeg van iemand die ik niet kan thuisbrengen, maar die de boodschap op de, voor mij, juiste manier bracht.  Niet te dramatisch, vrolijk maar wel duidelijk en kordaat (wat ik dus liefst heb ). Hij gaf me zoveel vertrouwen in de toekomst en bracht een werveling door mijn hele lichaam.  Ik hoef helemaal niet bang te zijn voor wat er in deze wereld nog op mijn pad zal komen.

Die tekst lees ik nog dikwijls terug. Het is mijn houvast geworden!

Veel liefs en dankjewel voor de mooie begeleiding!

 

 

Ingrid 

De dood is niet het einde. Het is een nieuw begin, zowel voor je dierbaren als voor jezelf.

Wanneer je leert je hart open te stellen zonder angst voor de dood, dan zul je vrij zijn om hun steun en liefde te ontvangen.

Ik zal je leren je intuïtie en innerlijke zintuigen te ontwikkelen zodat je niemand nodig hebt om vanuit de zielsverbinding liefdevol contact te maken je overledenen dierbaren.

“Het leven is eeuwigdurend en de liefde is eeuwigdurend en de dood is slechts een horizon en een horizon is niets behalve de begrenzing van onze waarneming.”

Rossiter W. Raymond

Ervaar de zielsverbinding met je dierbaren en transformeer het gemis in geruststelling

Is er leven na de dood?

Ja, want de ziel sterft niet. De fysieke dood treedt in als de ziel ons lichaam verlaat, deze leeft verder in een voor ons onzichtbare wereld, in de astrale wereld.

Waar er liefde is heerst er een krachtige zielsverbinding die ook in de astrale wereld blijft bestaan.

Met deze verbinding kunnen we de leegte die de dood achterlaat opvullen. Je leert het gemis om te vormen in geruststelling.

Nee, het is niet hetzelfde. Maar zou het niet geweldig zijn als je hen kan voelen, en tekens en antwoorden mag krijgen?

Daar heb je geen medium voor nodig.

Ik kan je leren hoe je op een liefdevolle manier met hen in verbinding kan komen. We gaan samen mee op reis naar hun leefwereld.

Zonder angst of zonder twijfel dat wat je voelt of hoort wel echt is.

Je leert wensdenken en fantasie te onderscheiden van de werkelijkheid

Tijdens de cursus leer je hoe je onderscheid maakt tussen je fantasie en echte signalen vanuit het hiernamaals.

Met een beetje oefening hoef je niet meer te twijfelen aan jezelf en kan je vanuit liefde en bescherming de steun, boodschappen en begeleiding van je dierbaren ontvangen.

“Ik was al gewend om met overledenen te praten en ik had ook al van alles gezien en meegemaakt. Maar hier met anderen over praten was heel moeilijk.
Is het wel juist, ben ik niet gek aan het worden? Hoe kon ik dit beter leren dat het voor mij goed aanvoelde? Ik was heel blij dat ik je gevonden heb om me begeleiding te geven.

Ik vind het heel mooi dat overledenen je een mooie boodschap geven, dat ze een antwoord krijgen op datgene wat hen bezig houdt.
Ik voel me na het volgen van je cursus hierin sterker en sterker worden.”

Nancy D.

Rouwen is nodig, dit wil zeggen dat er liefde bestaat.

Maar de pijn die je voelt bij verlies kan verzacht worden. Liefdevol contact met je dierbaren kan troost bieden zonder permanente afscheid.

Hierdoor kan je de pijn loslaten en voel je dankbaarheid dat ze deel van je leven hebben uitgemaakt.

Cursus bij jou volgen is voor mij een hele fijne en intense ervaring die blijft doorwerken na afloop. Eerst en vooral straalt je rust en vertrouwen uit en dit zorgt voor ontspanning bij ieder persoon en de groep. Mede hierdoor kunnen deelnemers weer in hun innerlijke weten en leiding in contact komen en deze ook vertrouwen.

Ik vind het fijn dat je op een natuurlijke manier praat over je eigen ervaringen en hoe je de obstakels overwonnen hebt en overwint. Hierin herkennen mensen veel van zichzelf en het is fijn om horen dat iedereen zijn obstakels heeft en dat je niet de enige bent.

Erover in groep praten schept verbondenheid en ondersteuning in processen.

Dit geeft ook moed om daadwerkelijk aan de slag te gaan om zaken die belemmeren stelselmatig te verwijderen en je zodoende weer in je ware kracht komt te staan. De wijze waarop je verteld over communicatie met (al dan niet) dierbare overledene aan gene zijde vind ik heel bijzonder.

Hoewel ik niet helemaal leek ben op dit gebied heb ik nog heel wat bijgeleerd.

Wat ik  het meest waardeer is dat je mensen weer vertrouwen inboezemt aangaande hun eigen innerlijke doorgaven dieze ontvangen en deze voor waar aan te nemen, al dan niet van dierbare overledenen.

We zijn zo snel geneigd deze onder tafel te vegen als eigen verzinsels terwijl ze ons zoveel te bieden hebben. Ik kan niet echt een moment duiden dat ik het mooist vond, want ik vond elk moment heel mooi.

Heel veel hartelijke groeten en liefs,

Karina

En als ik dood ben, huil maar niet. Ik ben niet echt weg moet je weten. Het is maar een lichaam dat ik achterliet. Dood ben ik pas, als jij me bent vergeten.

Bram Vermeulen

Angst en twijfel maken plaats voor acceptatie, helderheid en vergeving

Contact op zielsniveau met je dierbaren geeft je de steun die je nodig hebt om verder te gaan met je leven.

Maar je laat ze niet achter. Ze blijven je ondersteunen en begeleiden.

Het was inderdaad een zeer fijne, warme en heel intense ervaring.

Ondanks mijn grote verdriet door het overlijden van mijn lieve zoon, dat eigenlijk nog zeer pril was, vond ik het zo mooi om een verbinding te kunnen maken met onze geliefden aan de andere zijde.

 Mediteren was voor mij, de eerste les, nog een beetje onwennig in groep.

 Dit vond ik spijtig want wanneer je hier al beter in getraind zou zijn, je dan nog beter in deze techniek zou slagen.

 Ik heb de hele dag geweend, het was zo emotioneel, zo mooi dat ik het niet kon tegenhouden. 

Ik vond dit eerst vervelend voor de groep, maar het was een groepje waar je alles durfde zeggen en je je goed voelde met mensen op dezelfde golflengte.

Het is een ongelooflijke mooie ervaring geweest. In deze meditatieoefening in verbinding met je geliefden te komen, voel je jezelf veel rustiger.

 Omdat je die liefde en warmte ervaren hebt. Te kunnen beseffen dat de geliefden aan gene zijde omringd worden door liefde geeft je gemoedsrust, wetende dat er voor hen goed gezorgd wordt.

De theorie hierover vond ik ook super boeiend. Het verklaart zeer veel en maakt je verdriet veel dragelijker. Deze cursus zou zeker ook 5 dagen mogen duren ipv 3 dagen. 😊

Ik weet nu dat onze geliefden heel dicht bij ons zijn en ons regelmatig een teken geven wanneer we het moeilijk hebben. Dit mag ik zeer veel ervaren en het maakt me gelukkig.

Martine, ik wil je hiervoor zo hartelijk bedanken dat ik je heb mogen ontmoeten.

Je cursus te kunnen volgen is een meerwaarde geweest.

Je was mijn steun en toeverlaat op de juiste moment.

 Dikke knuffel,😘

Yolanda

Door de zielsverbinding met hen te herstellen begrijp je dat de dood een nieuw hoofdstuk is, niet het einde.

De zielenwereld is een wereld van liefde. Waar licht is kan geen duisternis zijn.

Waar er liefde heerst kan geen zware energie bestaan. Daarom hoeven we niet geen angst te hebben voor negatieve energie of kwaadaardige entiteiten.

Ik leer je op een zuivere, liefdevolle manier met hen in contact te komen. Met de ‘onderwereld’ komen we niet in contact.

Sterker nog, de rust, warmte en liefde die je voelt creëert positiviteit waardoor angst en twijfels vanzelf verdwijnen.

Één van de mooiste uitkomsten van communiceren met overledenen dierbaren is het verdwijnen van schuldgevoel en spijt.

Onze heengegane dierbaren hebben ons al allang vergeven. Wanneer je op zielsniveau met hen verbindt kan je dat voelen. Je hoeft je niet verdrietig te voelen als je geen afscheid hebt kunnen nemen, of schuldig te voelen over ongezegde dingen of pijnlijke laatste woorden.

Het zal je een bevrijdend gevoel geven waardoor je samen met hen de toekomst tegemoet kunt gaan.

Iedereen kan leren via de zielsverbinding te communiceren

Iedereen, ook jij kan met je heengegane dierbaren communiceren.

We kunnen dit allemaal want we zijn allemaal verbonden met de zielenwereld.

Helaas zijn we in onze westerse wereld hiermee niet meer vertrouwd. Ons denken zit ons in de weg.

Ik kan je leren om vanuit innerlijke stilte, voorbij de angst en in volle vertrouwen de liefdevolle verbinding te herstellen.

Hun wereld kunnen we enkel via onze innerlijke zintuigen, via ons heldervoelen, helderweten-horen-ruiken-zien waarnemen.

Je innerlijke zintuigen leer je te ontwikkelen en beheersen. Daarna zul je in staat zijn om op eigen kracht en vol zelfvertrouwen de boodschappen van jouw dierbaren te ontvangen en te interpreteren.

Marleen is daar één van de vele voorbeelden van:

“Mijn beide ouders zijn overleden. Ik wist niet hoe ik met hen in contact kon komen. Nu heb ik een hulpmiddel aangereikt gekregen. Door de oefeningen die ik thuis kan toepassen, krijg ik nu zelf boodschappen door, ik weet nu ook dat ik hen steeds iets kan vragen.

Ik ben heel blij dat ik tekens van hen krijg. Ik ben heel zeker van het contact met hen. Ik voel echt dat ze er zijn en me helpen, dit gevoel is zalig. Het is een rijkdom om dit te mogen ervaren.

Doodgaan zie ik niet meer als een groot verlies. Op een gegeven moment ben je niet meer afhankelijk van anderen en kan je het zelf allemaal aan.”

Marleen S.

Schrijf je in voor cursus

Zielsverbinding en Communicatie

Wat gaan we doen tijdens de cursus Zielsverbinding en Communicatie?

Gedurende 3 dagen gaan we de taboe rond de dood doorbreken en leren hoe je liefdevol contact maakt met overleden dierbaren. Deze 3 live – dagen vinden plaats in Plantinlaan 18  Stabroek 

Wat zijn de kosten van deze cursus?

Jouw eenmalige investering voor deze workshop is: €500,-  €350,-

25 mei, 15 juni en 22 juni 

10u-16u 

                                                                                                             Plantinlaan 18  Stabroek

Over Martine

De dood is een rode draad doorheen mijn leven. Ik was zes jaar toen mijn grootvader stierf. Drie jaar later stierf mijn andere grootvader, een grootvader die me nauw aan het hart lag.

Thuis werd er werd niet over de dood gesproken of hoe we als kind met verlies konden omgaan, onze tranen mochten er niet zijn want dat was flauw.

Toen ik 18 jaar oud was overleden mijn vader en mijn zus op drie weken tijd.

Ik had totaal geen besef hoe ik hiermee moest omgaan.

Ik heb een bijna-dood ervaring gehad, drie miskramen en vele dierbare afgegeven. Alles stak ik veilig weg, verdriet boven verdriet. Een grote baksteen erbovenop om zeker maar niets te hoeven voelen.

Ik voelde me nooit écht gelukkig, de onderliggende pijn speelde me onbewust parten.

Tot het moment dat we vier overlijdens op vier maanden tijd hadden. Ik dacht: “ach ik weet ondertussen wel wat de dood is en ging verder in mijn druk gezin.”

Ik sloeg het rouwproces over en belandde hierdoor in een depressie.

Toen ontdekte ik ‘per toeval’ het mediumschap.

Toeval? Nu weet ik dat je precies tegenkomt wat je op dat moment nodig hebt.

Ik leerde mijn gemis te transformeren in geruststelling en dankbaarheid. Ik voelde de steun van mijn dierbaren en eindelijk was ik weer in staat om het leven met open armen tegemoet te zien.

Nadat je cursus Zielsverbinding en Communicatie hebt gevolgd zal ook jij hiertoe in staat zijn.

Wat zeggen ze over mij?

Scroll naar boven