Videocursus: Contact met de Andere Zijde:

Ontdek de Eeuwige Band van Liefde Voorbij het Leven

Ga mee met Martine Debaeke op een diepgaande reis waar je leert communiceren met dierbaren die zijn overgegaan, en vind vrede, leiding en onvoorwaardelijke liefde in hun eeuwige aanwezigheid.

“Ik geniet nu nog elke dag intens na van het contact dat je mogelijk maakte met mijn papa, zijn boodschappen waren cruciaal om te beslissen nu recht te staan en verder te gaan, ik heb zoveel geleerd dus het zal een opwindende reis worden.”

- Katelijne

Dankjewel… het heeft me enorm deugd gedaan, het geeft me een gevoel van rust… weten dat ik niet alleen ben en dat alles goed gaat uitdraaien 😊

- Mieke

“Door contact met mijn overleden vader kreeg ik hulp en een duwtje in mijn rug..zo waardevol.. . Dit is het begin van een spirituele groei dat voel ik… Het voelt goed aan! Dankjewel lieve Martine!

- Monique

Open de Deur naar de Spirituele Wereld

Welkom op deze bijzondere reis! Mijn naam is Martine Debaeke en ik zal jouw gids zijn in de ontdekkingstocht naar contact met de andere zijde.

Met jarenlange ervaring en een diepe passie voor het spirituele, is het mijn missie om jou te helpen een brug te slaan tussen onze wereld en die daarbuiten.

De vraag naar het bestaan na de dood en de wens om verbonden te blijven met onze dierbaren, ongeacht de grenzen van het leven, raakt ons allemaal. Het vinden van troost in de wetenschap dat onze geliefden altijd bij ons zijn, is een universele zoektocht die ik samen met jou wil verkennen.

Al vanaf mijn jeugd voelde ik een sterke verbondenheid met de spirituele wereld. Toen mijn grootvader overleed, zag ik hem weer voor me; hij verzekerde me dat alles in orde was.

Deze ervaringen vervaagden toen ik geconfronteerd werd met de harde realiteit van het leven, waardoor ik in een cocon van bescherming kroop.

Maar na een diepe persoonlijke crisis en een depressie herontdekte ik mijn gave.

Dit pad van spirituele ontwaking heeft me niet alleen geholpen in mijn eigen helingsproces, maar ook in mijn missie om anderen te begeleiden in het maken van contact met de andere zijde.

De dood is niet het doven van het licht,
maar het uitblazen van de lamp omdat de dag is aangebroken

Rabindranath Tagore

Cursus Inhoud:

In deze online videoreeks nodig ik je uit op een transformerende reis om verbinding te maken met de andere zijde. We verkennen de aard van de ziel, overwinnen de angst voor de dood, en leren de subtiele kunst van het intuïtief communiceren.

Ontdek de Eeuwige Band van Liefde

Stel je voor dat je een brug kunt slaan tussen deze wereld en die daarbuiten, waar onze geliefden wachten. De dood markeert niet het einde, maar een transformatie, een overgang naar een ander bestaan waar de ziel voortleeft.

Dit begrip opent een wereld van mogelijkheden: de mogelijkheid om te communiceren, te voelen, en geleid te worden door hen die ons zijn voorgegaan.

In deze training onthul ik hoe je deze verbinding kunt smeden, niet door angst, maar met liefde en vertrouwen, gebruikmakend van de intuïtieve gaven die we allemaal bezitten. Samen verkennen we de astrale wereld, leren we de tekens te herkennen, en hoe je persoonlijke boodschappen kunt ontvangen.

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die openstaat voor de spirituele dimensie van het leven. Het maakt niet uit of je al ervaring hebt met mediamieke communicatie of dat je gewoon nieuwsgierig bent naar het leven na de dood. Als je het verlangen hebt om in contact te komen met overleden dierbaren, tekenen van hun aanwezigheid wilt leren herkennen of simpelweg je spirituele pad wilt verdiepen, biedt deze training de tools en inzichten om dat op een liefdevolle en veilige manier te doen.

Het leven is eeuwigdurend en de liefde is eeuwigdurend en de dood is slechts een horizon en een horizon is niets behalve de begrenzing van onze waarneming.

Rossiter W. Raymond

“Mijn beide ouders zijn overleden, ik heb altijd gevoeld dat er meer is. Ik wist niet hoe ik met hen in contact kon komen. Nu heb ik een hulpmiddel aangereikt gekregen. Door de oefeningen die ik thuis kan toepassen, krijg ik nu zelf boodschappen door, ik weet nu ook dat ik hen steeds iets kan vragen. Ik ben heel zeker van het contact met hen. Als er nu iemand sterft ga ik dit op een heel andere manier aanvoelen en beleven. Ik voel echt dat ze er zijn en me helpen, dit gevoel is zalig. Het is een rijkdom om dit te mogen ervaren. Doodgaan zie ik niet meer als een groot verlies. Ik vind dat Martine heel puur en zuiver met de dingen omgaat, dit is de juiste persoon voor mij om verder op weg te gaan.”

- Marleen

“Ik wilde deze cursus echt voor mezelf volgen, niet om er professioneel iets mee te doen. De andere wereld heeft me altijd geboeid, van kinds af aan heb ik gevoeld dat er meer was dan enkel deze wereld. Met vrienden wilden we geesten oproepen, we hadden angst dat we zotte dingen gingen doen of de verkeerde geesten zouden oproepen. Tijdens de cursus ben ik, wat ik altijd gevoeld en geweten heb, sterker gaan ontwikkelen. Als je met de juiste kennis en met je gevoel gaat werken kan je geen verkeerde dingen doen.

- Helge

Mijn Missie

Ik voel me diep vereerd en toegewijd om jou te mogen begeleiden op deze spirituele reis. Het is mijn hartstocht om jou te helpen vrede, afsluiting, en een diepere verbinding met het universum te vinden.

Samen zullen we de deur naar de spirituele wereld openen, leren luisteren naar de boodschappen van onze dierbaren en onze intuïtie verdiepen.

Onthoud dat je nooit alleen bent op deze reis; ik sta aan je zijde, klaar om je te ondersteunen en te leiden naar heling en begrip.

Liefs💜

Martine

Tijdelijke Bonus!

Als een speciaal aanbod voor de eerste 100 mensen die zich inschrijven, organiseer ik een exclusieve live vraag-en-antwoord-sessie ter waarde van 50 euro. Dit is een unieke kans om direct met mij in gesprek te gaan, waarin je al jouw persoonlijke vragen kunt stellen en dieper kunt ingaan op de onderwerpen die in de cursus aan bod komen.

Grijp deze bijzondere kans om je spirituele pad te verdiepen met persoonlijke begeleiding.

Investering

Nu heb je de kans om deel te nemen aan deze transformerende cursus voor slechts €47!

Je krijgt onbeperkt toegang tot diepgaande spirituele inzichten en technieken en ook de unieke kans om in een live Q&A-sessie persoonlijk door mij begeleid te worden. Deze cursus biedt je de tools en kennis die normaal alleen in veel duurdere programma’s te vinden zijn.

Laat deze kans niet voorbijgaan om je spirituele pad te verdiepen voor een prijs die net zo ongelooflijk is als de reis zelf.

Schrijf je nu in en begin aan een reis die je leven zal verrijken.

Veelgestelde Vragen

Kan iedereen leren communiceren met de spirituele wereld?

Absoluut, iedereen heeft deze mooie gave. Met de juiste begeleiding en oefeningen kan iedereen leren communiceren met de spirituele wereld.

Is communicatie met de andere zijde veilig?

Ja, veiligheid en respect staan voorop. Ik leer je hoe je op een beschermde manier contact kunt leggen.

Hoe weet ik dat de berichten die ik ontvang echt zijn?

Je leert onderscheid te maken tussen echte spirituele boodschappen en je eigen gedachten, door te vertrouwen op je intuïtie en de unieke signalen te herkennen.

Wat als ik bang ben voor wat ik zou kunnen ervaren?

Het is natuurlijk om bang te zijn voor het onbekende, maar ik zal je stap voor stap begeleiden om deze angst te overwinnen.

Heb ik speciale vaardigheden of ervaring nodig om deel te nemen?

Nee, speciale vaardigheden zijn niet nodig. Openheid en bereidheid om te leren zijn de sleutels.

Hoe kan deze cursus mij helpen in mijn rouwproces?

Deze cursus biedt een troostende nieuwe manier om met je verlies om te gaan, door een diepere verbinding en begrip van het leven na de dood

Wat als ik tijdens de cursus geen verbinding kan maken?

Iedereen ontwikkelt zich op zijn eigen tempo. Soms kost het tijd om af te stemmen, maar geduld en oefening brengen je daar.

Kunnen negatieve of schadelijke geesten contact maken tijdens de oefeningen?

We richten ons op liefdevolle en positieve energie. Ik leer je hoe je je kunt afschermen voor negatieve invloeden.

Hoeveel tijd moet ik investeren om resultaten te zien?

Zoals bij elke vaardigheid, hoe meer je oefent, hoe beter en sterker de verbinding wordt. Ik adviseer regelmatige oefening voor het beste resultaat.

Is er ondersteuning beschikbaar als ik vragen heb of als ik vastloop?

Ja, er is ondersteuning. Ik ben hier om je vragen te beantwoorden en je door eventuele uitdagingen te helpen.

Scroll naar boven