Wat zeggen anderen over Puur Intuitief?

“Beste Martine,
Ik wil je graag bedanken voor de reading gisteren. Het was een onvergetelijke , intense ervaring. De warme nabijheid van mijn ouders voelen was enorm heelend. Ik erkende dingen en dat gaf een bevestiging dat ik op mijn intuïtie en aanvoelen mag vertrouwen. Ik hoorde ook nieuwe dingen en ik neem de aanmoediging om voluit te leven vanuit de mij gegeven kwaliteiten zeker mee. Ik zei vroeger tegen mijn moeder dat ik haar levensvreugde en levensdrive zou overnemen maar dat ik meer zou genieten van het leven. Deze uitspraak krijgt nu voor mij nog veel meer betekenis. Want “genieten” doe je pas als je er ten volle voor gaat om neer te zetten wat je neer te zetten hebt.
Ik kreeg antwoorden op vragen die ik nog niet eens heb moeten verwoorden. Ik voel beter dan ooit dat ik geholpen wordt en ik wil je graag bedanken om gisteren het warme, begripvolle kanaal te zijn waardoor zo veel heelende liefde naar me toe kon stromen.
Ik wens je graag een sprankelend paasweekend.
Dankbare, warme groeten. “

Martine

“Ik wil je dank zeggen. Je hebt me op een nieuw spoor gezet wat betreft m’n vader.
Tijdens ons gesprek gebeurde er iets in en met mij, iets heel positiefs ik voelde een stroom door mij heen gaan, die niet stopte.
Met daarbij een diep blij, geluksgevoel.
Er is iets in mij getransformeerd.
Na ons gesprek ben ik naar buiten gegaan voor een wandelingetje.
Jouw woorden heb ik diep in mij opgenomen en zullen de komende dagen hun werk blijven doen.
Ik voel dat ik voorlopig niet moet schrijven of denken, maar het gewoon mag laten gebeuren in mezelf.
Zo’n ont-moeting als ik met jou had, zijn de werkelijke menselijke contacten waar het om gaat in het leven. Het voelt levengevend en liefdevol.
Het voelt werkelijk dat ik het leven weer aankan.”

Helen

“Ik wil je nog even bedanken voor het fantastisch uurtje dat ik afgelopen donderdag bij jou beleefd heb. Ik vond het heel straf, indrukwekkend, wat je me allemaal vertelde, je zat er boenk op! Heel de avond verder kreeg ik nog tranen in mijn ogen, als ik terug dacht aan ons mama haar aanwezigheid, en wat ze jou doorgaf! Nog eens een welgemeende dank je wel Martine!”

Sandra R.

“Martine, weer van uwentwege kernachtige uitspraken over de relatie van R. t o v mij en duidelijke uitspraken hoe mensen als R. zeker niet van persoonlijkheid veranderen in het hiernamaals. Ik heb terug mijn hoop en vertrouwen in een mogelijke ” samenwerking voor een boek en algemener een blijvende “verbondenheid” met R. herwonnen. Veel dank voor de moeite die u doet om te antwoorden.”

Bob M.

“Dankjewel… het heeft me enorm deugd gedaan, het geeft me een gevoel van rust ..; weten dat ik niet alleen ben en dat alles goed gaat uitdraaien 🙂 op termijn
Je hebt een mooie gave en je brengt het zo puur over… het was lang geleden dat ik nog zo emotioneel was geweest… maar het heeft me een opluchtend gevoel gegeven…”

Mieke

“Hoi Martine,
Nogmaals heel hartelijk bedankt voor afgelopen woensdag hoor.
Ik heb er wel even moeite mee gehad, maar weet ook dat omaatje gelijk heeft.
Ik moet nu eenmaal leren mijn grenzen aan te geven, hoe lastig ik dat ook vind.
Ik ga mijn best doen en hoe eerder ik het geleerd heb hoe sneller ik ander werk kan gaan zoeken, ik vraag “boven” om hulp, dat werkt altijd goed, ik krijg dan vaak goede ingevingen of inzichten. Fijn hè dat we het niet alleen hoeven te doen, we moeten het wel zelf doen maar met een beetje hulp is altijd prettiger toch”

Caroline

“Vanuit een dieptepunt in mijn leven… word je plots bewust dat het anders moet… Alleen hier uitgeraken was te moeilijk… Ik ben gaan zoeken en zo leidde dit tot bij jou. Het kwam vanzelf op mijn weg en zo kreeg ik inzichten in patronen.. Die moeten veranderen en loslaten.. … Door contact met mijn overleden vader bij jou kreeg ik hulp en een duwtje in men rug..zo waardevol.. . Dit is het begin van een spirituele groei dat voel ik.. En zo komen er weer nieuwe dingen op men pad… Ik hoop op deze weg verder te blijven gaan en te groeien..het voelt goed aan.. . Daarvoor zijn we hier… Dankjewel lieve Martine.. Ik hoop je nog te mogen ontmoeten.”

Monique

“Lieve Martine – met ontroering en tranen van vreugde las ik je beschreven blad. Je raakte mijn ziel en reden van bestaan midden in de kern. Dit is het mooiste kado wat ik ooit heb mogen ontvangen. Op de reis naar mezelf heb je nu dimensies benoemd die ik voor mezelf niet kon duiden maar die de reis nog zoveel mooier maken. Je hebt een versnelling aangebracht in mijn bewustzijnsproces waardoor ik nog meer kan betekenen voor de reis van de mensen die mijn pad kruisen.
Het voelt alsof de lente in mijn hart onluikt … puur leven … puur be-leven … puur mezelf.

Wim

“Ik bedank jou voor de mooie dingen en lessen die je me gisteren hebt gegeven. Ik ben dankbaar en voel me gelukkig en minder angstig en dat is lang geleden… Het doet me zo goed om te weten dat ik gesteund word door mijn vader en mijn bomma.
Gisteren heb ik al ondervonden dat wanneer ik mijn hart laat spreken zonder dat mijn hoofd kritiek of weerstand heeft alles makkelijker gaat en dan merk je ook dat er gewoon positieve respons komt van andere mensen …
Danku Martine.”

Louise Marie

“Mijn gesprek met jou heeft mij echt goed gedaan Martine. Loslaten, zoals je schrijft in je nieuwsbrief, geeft inderdaad warmte en voedsel om verder te kunnen groeien. In verbinding komen met mijn overleden dochter en vader verliep zo puur en nu kan ik met een gerust gevoel aan hen denken en soms een praatje met hen maken. Het speelde al een hele tijd om me daarvoor open te stellen maar ik was er ook een beetje bang voor.

Nog eens dankjewel voor je nieuwsbrieven Martine! Mooi, boeiend en hoopgevend. Ik vind jou een hele fijne mens van goede wil.”

Viviane

“Lieve Martine,
Ik wil je laten weten dat de sessie afgelopen maandag ook mij veel inzicht heeft gegeven. Het heeft mij ook veel inzicht gegeven in waar ik nu voor sta.Het gaat dan vooral om vertrouwen hebben in de eigen inzichten en intuïtie in plaats van me afhankelijk op te stellen van bevestiging van buitenaf. Ik maak mooie dingen mee, die ik allemaal oppak en me brengen naar wijsheid die ik nu nodig heb om beslissingen te nemen en niet bang te zijn.
Ik bewonder je als mens en als medium en ben blij dat je er bent!! Ik voel heel veel vertrouwen en begrip bij jou en ben er heel blij mee. Gewoon dat je bestaat!
Was de afgelopen keer voor mij een echt leerpunt.”

Carla A.

“Op een dag ontmoette ik een heel sympathieke dame waarmee ik meteen een klik had. Zij vertelde mij over jou. Wat fijn was het om te horen dat er vlakbij mij een medium woont. Ik dénk al jaren dat ik contact heb met overleden familieleden en andere fantastische gidsen. Ik zeg “ik dénk”, want soms besluit ik ook gewoon dat ik een beetje gek ben. Dus ik ben naar jou gekomen om bevestiging te zoeken én ik heb ze gevonden, waarvoor ik heel dankbaar ben. Je hebt mij bevestigd dat mijn vader en grootmoeder mij op veel momenten begeleiden. Jij hebt mij iets heel belangrijk verteld, namelijk dat mijn vader trots op mij is. Wat wij niet samen konden hebben toen hij nog leefde, kunnen wij nu hebben; ik ben daar zo blij om. Sinds dan kan ik mijn hart veel beter openen met als ongelofelijk gevolg dat het contact veel vlotter verloopt! Ik moet lachen als ik eraan denk hoe vlot het automatisch schrift soms verloopt omdat ik gemakkelijker kan connecteren met mijn hartsgevoel. Ik ben ook rustiger geworden. Ik hoop en denk dat de puzzelstukjes verder in elkaar zullen vallen.
Bedankt Martine en begeleiding x”

An

“Ik was enkele weken geleden bij jou, en wilde je eigenlijk onmiddellijk bedanken.
Maar iets hield me toen nog tegen en nu weet ik wat …

Ik wist direct toen we onze sessie gehad hadden dat dit voor mij een kantelpunt zou zijn, daar waar ik zo op zat te ‘wachten’ en zo mezelf tegelijkertijd in de klem hield.

Ik heb er toch enkele weken over gedaan om alle boodschappen waarvoor ik zo dankbaar ben verder te begrijpen, soms ook te aanvaarden en dan te omarmen.

Ik geniet nu nog elke dag intens na van het contact dat je mogelijk maakte met mijn papa, zijn boodschappen waren cruciaal om te beslissen nu recht te staan en verder te gaan, ik heb zo veel geleerd dus het zal een opwindende reis worden.

Ik heb me nog enkele weken fragiel gevoeld maar stilaan begon mijn bloed terug te stromen, mijn energiepeil stijgt elke dag en er gebeuren elke dag dingen, of gesprekken die geschenken zijn op mijn pad.

Het geloof in mezelf groeit en schaamte wordt ingenomen door moed en gedrevenheid.

Het voelt goed, het heeft en geeft zin en de verandering lijkt zich nu echt te verankeren, op een nieuwe maar nu vertrouwde basis.

Martine, 1000x dank dat je je talenten hebt gebruikt om mij te helpen, ik ben volop bezig vorm te geven om ook zelf volop in mijn kracht en met mijn talenten mijn toekomst vorm te geven.”

Katelijne

“Elk consult met jou overtreft mijn verwachtingen. Ik krijg zeer mooie informatie van jou en via jou van mama en papa, die oprecht is en waarmee ik aan de slag kan om aan mezelf te werken.
Bij elke sessie krijg ik antwoord op mijn vragen.

De wetenschap dat mama en papa er zijn. Het ervaren van het gevoel dat ze nog bij me zijn. En dat ze het advies geven dat ik op dat ogenblik nodig heb.

De sessies veranderen mij en mijn leven. Ze zijn voor mij als een soort van gids in het leven. Een ander en mooier leven. Het verleden loslaten…

Ik ga niet ‘zomaar’ naar een medium’. Ik kom naar jou Martine, omdat ik geloof in het spirituele en ik geloof in jou. Ik vertrouw jou.”

Marleen

“Lieve Martine,
Misschien wat laat, maar ik vond gewoon geen kracht om te reageren…
Maar héél erg bedankt voor het consult !
Het heeft me zeker goed gedaan, vragen waar ik mee zat, en ondanks dat ik ze niet stelde, kreeg ik antwoord hierop !
Ik kan het iedereen alleen maar aanbevelen om dit ook te doen.

Het bevestigt alleen maar dat er ‘leven’ is na wat we hier kennen op aarde,
ik weet niet hoe ik het allemaal moet verwoorden…
Zijn verlies hier is hartverscheurend, ondraaglijk zwaar,
maar het gevoel, de overtuiging dat hij iedere seconde ons hier nabij is, daar kunnen we alleen maar héél dankbaar voor zijn.

Josette

“Dankje nogmaals voor het fijne gesprek van gisteren!
Ik stond opnieuw versteld van wat jij ziet en voelt, wat een inzichten en kennis heb jij, om jaloers op te zijn!
Je geeft mij echt wel positieve energie om door te gaan!

Liefs en dankjewel!”

Dominique

“Het is werkelijk fantastisch hoe mooi onze sessie doorwerkt. Vanochtend heb ik met mijn ouders en broer weer een fijne sessie in mijn hart gehad.
Prachtig hoe dit zich in mijn hart ontvouwt en, vroeg of laat, doorwerkt naar de stoffelijke wereld.
Ik kan er nu al een boek over schrijven, wow.
Nogmaals dankjewel lieve Martine.

Berjan

“Ik kwam bij jou voor een privéconsult. Het was één van de mooiste ervaringen van mijn leven. Ik heb nadien nog weken op wolkjes gelopen. Wat deed het me deugd om weer even duidelijk contact te hebben met mama! Ik voel geregeld contact met haar, maar dat is meer in de vorm van liefde of geruststelling, terwijl jij het concreter in woorden kon omzetten.”

Jolien

“Gisteren was ik bij u voor een privé consult, ik wist niet precies wat ik verwachten kon, maar ik ben enorm (positief) verrast door u.
De dierbaren waar ik graag contact mee wilde hebben waren er, alle woorden die u zei waren treffend. Geen twijfel mogelijk.
Zo fijn om duidelijkheid te krijgen op wat voor mij wazig was en te weten dat ze nog bij me zijn.

Toen ik terug naar huis reed kwam er een soort rust over me. Die rust is er nog steeds.”

Diana

“Door de consultaties bij u en daardoor de vele kontacten met mijn dierbare overledenen, heb ik mijn moed niet verloren. Ik loop stevig ‘op de lijn’ al moet ik niet beginnen doordenken aan al de gelukkige, waanzinnig gelukkige momenten in het samenzijn met hen, die er nu niet meer zijn. Het heeft mij heel erg geholpen het systeem te verstaan. Bewust worden hoe het allemaal werkt. Zij zijn terug ‘thuis’. Wij zijn hier nog op doorreis en moeten nog leren en ervaren tot onze tijd ook gekomen is en wij hen vervoegen. Dank dat jij er bent niet alleen voor je kennis en gave maar je bent gewoon zo’n prachtig persoon.”

Rita

“Ik heb zo van de soulreading genoten. Je begon te vertellen, en zoals we van jou gewend zijn, weer op die leuke, liefdevolle manier en met zoveel respect.
Sommige dingen hebben me écht geraakt omdat ik dat dan van mezelf vergeten was. Het geeft echt het gevoel van thuiskomen bij jezelf. Op een bepaald moment kwamen mijn ouders mee in het verhaal en dat was super plezant. Wat je vertelde klopte ook allemaal. Het is vooral die bevestiging die er voor zorgt dat je weer vol goede moed verder kan.
Ik was zo enthousiast dat ik nadien een vriendin heb aangeraden om ook een afspraak te maken. Ondertussen heeft ze ook een reading gehad en het had haar ook veel deugd gedaan.
Het is echt iets om naar uit te kijken.
Dankjewel Martine!

Nancy

“Het was een hele bijzondere en enorm fijne ervaring. De treffende beschrijvingen die Martine geeft zijn zó specifiek dat alle ‘twijfel’ of contact op deze manier mogelijk is als sneeuw voor de zon verdwijnt. Wat er is gezegd is enorm helpend voor ons beiden geweest als het gaat om berusting, afsluiting en verheldering. Het waren de woorden die je wilt horen als je contact wil proberen te vinden met de geliefden aan de andere zijde. Het zijn de mensen die je het meeste mist.. maar die op zo’n moment weer even heel dichtbij voelen, in een hele veilige en fijne omgeving. Martine hebben wij ervaren als een hele fijne, integere, kundige vrouw waar wij met warme gevoelens op terug kunnen kijken.

Om dit als zussen te kunnen ervaren maakte dit moment met en bij Martine nog dierbaarder.”

Geraldine en Bernadette

Scroll naar boven