DSC_5633

Mijn pad…

Tijdens mijn opvoeding waren gevoelens in ons gezin nooit bespreekbaar. Van binnen wist ik dat ik een gevoelsmens was maar deze kant van mij werd zelden door anderen gezien.
Op een gegeven moment liep ik zo vast met mijn emoties dat alles tegendraads begon te werken. Ik was ver verwijderd geraakt van wie ik werkelijk was. Ik botste overal tegenaan. Mijn werk gaf me nog nauwelijks voldoening en mijn relaties verliepen moeizaam.

Het leven gaf me geen voldoening. Ik voelde geen innerlijke vreugde en passie meer. Totdat ik op een moment besefte dat IK zelf mijn leven een nieuwe en heldere richting moest geven.
Ik gaf mezelf toestemming om mijn gevoeligheid te uiten mijn authentieke zelf te laten zien. Je kwetsbaar durven opstellen is geen gemakkelijke opgave maar de puzzelstukken begonnen steeds meer op hun plaats te vallen.

Toen ontdekte ik ‘per toeval’ het mediumschap. Toeval? Nu weet ik dat je precies tegenkomt wat je op dat moment nodig hebt.
Met eenvoudige oefeningen leerde ik steeds meer om op mijn intuïtie te vertrouwen. Een aantal van deze oefeningen deel ik tijdens deze cursus.

Delen als je het leuk vindt!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Scroll naar top