De Chakravan

Ik kijk er steeds naar uit om mensen te ontmoeten in mijn Chakravan,  op festivals en events bekend als Chakravan.be. Ik heb hier hele  bijzondere ontmoetingen.

We hebben allemaal ons verhaal. 

Soms hebben we een duwtje in de rug nodig om nieuwe stappen te zetten, weten we niet welke richting uit, of willen we bevestiging of we wel goed bezig zijn.

Het is mooi dat mensen, via een korte auralezing met tarotkaarten, nieuwe inzichten mogen ontvangen en met vernieuwde energie hun levenspad verder kunnen lopen.

Meestal weten we Intuïtief wat we nodig hebben om verder te gaan. Toch even een bevestiging of een schouderklopje doet wonderen.

Een toekomst voorspel ik niet omdat deze niet vastligt, je zou nieuwe belangrijke ervaringen en lessen missen als ik je toekomst zou voorspellen. 

En sommige zaken wil je niet op voorhand weten

Het leven is een avontuur, ga mee met de stroom!

Maar tot dan, is wellicht een privé-reading iets voor jou...

Tijdens een privé-reading wil ik je graag helpen in je persoonlijk groeien.

Zoek je antwoorden of wil je je leven anders invullen? Sta je op een kruispunt, ben je even de richting kwijt? Ik wil je leren begrijpen waarom je voelt wat je voelt en hoe je op bepaalde situaties reageert. Er komt naar voor wie je werkelijk bent, wat je kwaliteiten en werkpunten zijn.

Informatie die je tijdens een soulreading krijgt, geeft je inzicht in patronen die tijdens je leven zijn ontstaan.


Via mijn heldervoelendheid kan ik invoelen waaraan op dit moment specifiek gewerkt mag worden, zodanig dat je leven weer richting krijgt. Je ziel mag zich in volle glorie laten zien. 

Je toekomst wil ik niet voorspellen om de eenvoudige reden dat we de toekomst zelf in handen hebben. Inzicht zonder handeling brengt geen verandering.

Wil je tijdens een reading ook graag even iets van je dierbare horen?

45 min. Privéconsult (€99)
Ook mogelijk via Zoom.

Er is niets zo ingrijpends in ons leven dan het verlies van een dierbare. Het leven staat plots stil. Onze emoties gaan alle kanten uit.

Hoewel je dierbaren hier niet meer fysiek op aarde zijn, blijft hun ziel verder leven in een voor ons onzichtbare wereld. Ze willen je graag laten weten hoe het met ze gaat en je verder begeleiden in je leven. Ze helpen je doorheen je rouwproces of als  je verdriet zo groot is dat je dit niet kan afsluiten. Ze geven je graag een antwoord bij een plots overlijden.

Zoals een vrouw het zo mooi verwoordde: ‘’Het is geen tovermiddel maar het doet deugd hem nog te horen.’’
Ze geven je graag een boodschap of woorden van troost. Dit gaat vaak gepaard met een lach en een traan. Het mooie van dit werk is dat het helend werkt, zowel voor de overledene als voor de nabestaande.

Ik kan je echter nooit de garantie geven dat de persoon die je zo graag bij je wilt hebben ook op deze manier of op dit moment met je wilt communiceren. Het gebeurt dat er iemand bij je komt, wiens aards leven beter aansluit bij jouw levensprobleem. Ze kunnen je slechts helpen bij situaties waar zij zelf ervaring mee hebben gehad.

Ik kan overledenen niet ‘oproepen’, ik voel op het moment zelf wat er mag gebeuren.

Een consult duurt 45 minuten en kan je leven een hele andere wending  geven! 

Scroll naar boven