PRIVE-CONSULTEN

READING


Zoek je antwoorden of wil je je leven anders invullen? Sta je op een kruispunt, ben je even de richting kwijt? Tijdens een privé-reading wil ik je graag helpen in je persoonlijk groeien.


Ik wil je leren begrijpen waarom je voelt wat je voelt en hoe je op bepaalde situaties reageert. Er komt naar voor wie je werkelijk bent, wat je kwaliteiten en werkpunten zijn.


Informatie die je tijdens een psychic reading krijgt, geeft je inzicht in patronen die tijdens je leven zijn ontstaan.


Je toekomst wil ik niet voorspellen om de eenvoudige reden dat we de toekomst zelf in handen hebben. Inzicht zonder handeling brengt geen verandering.


Wil je tijdens de reading ook graag even iets van je dierbaren horen?


Ik werk graag samen met de energie van overledenen omdat zij je in het leven verder volgen en vaak een mooier antwoord hebben op je vragen.


Hoewel je dierbaren hier niet meer fysiek op aarde zijn, willen ze je graag laten weten hoe het met ze gaat. Ze willen je graag verder begeleiden in je leven.


Ze geven je graag een boodschap of woorden van troost. Dit gaat vaak gepaard met een lach en een traan. Het mooie van dit werk is dat het vaak healend werkt, zowel voor de overledene als voor de nabestaande.


Ik kan je echter nooit de garantie geven dat de persoon die je zo graag bij je wilt hebben ook op deze manier of op dit moment met je wilt communiceren. Het gebeurt dat er iemand bij je komt, wiens boodschap op dit ogenblik in je leven meer van belang kan zijn.


Ik voel op het moment zelf wat er mag gebeuren.


Een consult duurt 45 min. Minuten die je leven een hele andere wending  geven!


70 euro

Lieve Martine,

Ik wil je laten weten dat de sessie afgelopen maandag ook mij veel inzicht heeft gegeven. Het  heeft mij ook veel inzicht gegeven in waar ik nu voor sta.Het gaat dan vooral om vertrouwen hebben in de eigen inzichten en intuïtie in plaats van me afhankelijk op te stellen van bevestiging van buitenaf. Ik maak mooie dingen mee, die ik allemaal oppak en me brengen naar wijsheid die ik nu nodig heb om beslissingen te nemen en niet bang te zijn.

Ik bewonder je als mens en als medium en ben blij dat je er bent!! Ik voel heel veel vertrouwen en begrip bij jou en ben er heel blij mee. Gewoon dat je bestaat!I

Was de afgelopen keer voor mij een echt leerpunt.

Carla A.


Hoi Martine,

Nogmaals heel hartelijk bedankt voor afgelopen woensdag hoor.

Ik heb er wel even moeite mee gehad, maar weet ook dat omaatje gelijk heeft.

Ik moet nu eenmaal leren mijn grenzen aan te geven, hoe lastig ik dat ook vind.

Ik ga mijn best doen en hoe eerder ik het geleerd heb hoe sneller ik ander werk kan gaan zoeken, ik vraag "boven " om hulp, dat werkt altijd goed, ik krijg dan vaak goede ingevingen of inzichten.

Fijn hè dat we het niet alleen hoeven te doen, we moeten het wel zelf doen maar met een beetje hulp is altijd prettiger toch

Caroline
Ik kom zo graag naar u, u is altijd zo kalm en het slaagt er altijd in er een gesprek met 3 van te maken :  u, ik en diegene in de spirituele wereld dat is zo interessant, dat is toch hoe we het willen. Dank en tot ziens

Vera P.
Martine, weer van uwentwege kernachtige uitspraken over de relatie van R. t o v mij en duidelijke uitspraken hoe mensen als R. zeker niet van persoonlijkheid veranderen in het hiernamaals. Ik heb terug mijn hoop en vertrouwen in een mogelijke " samenwerking voor een boek en algemener een blijvende "verbondenheid"  met R. herwonnen. Veel dank voor de moeite die u doet om  te antwoorden. 

Bob M.
Het voelde ook voor mij heel goed...ik was eraan toe het gevoel te hebben "thuis te kunnen komen". Ben zo blij dat dit kon... chrisIk wil je nog even bedanken voor het fantastisch uurtje dat ik afgelopen donderdag bij jou beleefd heb.

Ik vond het heel straf, indrukwekkend, wat je me allemaal vertelde, je zat er boenk op!

Heel de avond verder kreeg ik nog tranen in mijn ogen, als ik terug dacht aan ons mama haar aanwezigheid, en wat ze jou doorgaf!

Nog eens een welgemeende dank je wel Martine,

Groetjes,

Sandra R.

2018. Webdesign by Hanne De Groodt

Pictures Ivette Braem

Martine Debaeke - Korte Heuvelstraat 27 2920 Kalmthout - Antwerpen- martinedebaeke@gmail.com  +32 4 97 81 72 12