over Martine

Over Puur Intuïtief


Heb je vaak het gevoel dat je niet begrepen wordt? Voel je stemmingen van anderen aan? Zoek je naar je echte ik, naar wat je wil in het leven? Herken je jouw talenten niet? Heb je angst om je gevoel te volgen, wat als je faalt? Je volgt liever de veiligheid van wat jouw omgeving van je verwacht dan te durven springen in je eigen levensavontuur.


Ik ben Martine Debaeke, gehuwd en moeder van 3 volwassen kinderen en heb het allemaal doorleefd, met vallen en opstaan.


Van kinds af aan was ik heel gevoelig voor emoties en stemmingen van anderen, ik had ook regelmatig contact met overleden familie. Mijn opvoeding heeft me echter geleerd om geen emoties te tonen en te leven vanuit het rationele. Doe maar normaal!

Jaren gingen voorbij. 'Pech' was een onderdeel van mijn leven geworden, ik voelde me nooit echt gelukkig en begon meer en meer depressieve gevoelens te krijgen. Tot iemand me vroeg of ik interesse had om een cursus Reiki te volgen. Ik had hier nog nooit van gehoord, dit was mijn eerste stap.


Het grote innerlijke avontuur was begonnen…


De opleidingen en trainingen leren me met mijn hooggevoeligheid te werken en de communicatie met overledenen te versterken. Mijn training in engels mediumschap heeft me een balans gegeven tussen het rationele en het sensitieve.De stilte van de Kalmthoutse Heide geeft me steeds nieuwe inzichten en nieuwe inspiratie.In mijn praktijk en cursussen werk ik met heel veel passie en enthousiasme. Ik voel me bevoorrecht dit werk te mogen doen, mensen te mogen ondersteunen op lichamelijk, emotioneel of spiritueel niveau. Het is boeiend mensen te zien groeien. Hen in contact te laten komen met wie ze werkelijk zijn en ze vanuit hun mogelijkheden en kracht te leren leven. Ieder is uniek op zijn of haar eigen manier, met al zijn kwaliteiten en belemmeringen.


"Nobody can give you wiser advise than yourself "

-Cicero-

OPLEIDINGEN EN TRAININGEN


Veel levenservaring

Reiki master

Psycho energetica

EFT

Academie voor mediumschap bij José Gosschalck

Demonstratie  mediumschap bij John Johnsson

Soul reading bij Tony Stockwell en Brenda Lawrence

Healing mediumschap

Trance healing bij Scott Milligan

Arthur Findlay college

Dierencommunicatie bij Mieke Zomer

2018. Webdesign by Hanne De Groodt

Pictures Ivette Braem

Martine Debaeke - Korte Heuvelstraat 27 2920 Kalmthout - Antwerpen- martinedebaeke@gmail.com  +32 4 97 81 72 12