LEZINGEN EN DEMONSTRATIES

DEMONSTRATIE MEDIUMSCHAP


Samen met een collega medium ​geven wij een korte lezing over het mediumschap en maken wij contact met uw dierbaren​. We brengen ze voor heel even weer dichtbij. Op deze manier tonen we aan dat leven net zoals liefde nooit eindigt. Uw geliefden zijn nog steeds bij u. Ze zijn zich bewust van uw blijdschap en uw verdriet, ze geven ook steeds een boodschap. Deze is echter, voor publiek, nooit te gevoelig of te privé.


Een demonstratie mediumschap is doorgaans zeer troostend en ontroerend voor mensen die verdrietig zijn over het gemis van hun dierbaren en nog graag even dat contact zouden willen ervaren. Maar ook voor mensen die belangstelling hebben voor wat er met je gebeurt na je overlijden​. ​

HUISKAMER DEMONSTRATIE


Heb je een groep van 6 tot max 15 personen dan kan ik (al dan niet samen met een collega medium) een demonstratie mediumschap of een bloemséance bij u thuis geven.

Huiskamer demonstraties  zijn ongedwongen, gezellige demonstraties. Er wordt geen informatie doorgegeven die te gevoelig of te privé is voor de groep.

Bij een bloemséance krijg je via een bloem of een boeketje een reading.


Mocht je hierna toch een uitgebreider contact willen dan is het altijd mogelijk om een afspraak te maken voor een consult.


Een demonstratie duurt anderhalf tot twee uur.


Kosten: 20 euro per persoon (exclusief reiskosten 0.20 euro/km vergoeding buiten Kalmthout)

Als gastvrouw ontvang je deze reading gratis als een dank-je-wel cadeau voor je gastvrijheid!Het sijpelt nog door, ik krijg er nog een warm en  liefdevol gevoel bij in mijn hart dat mij ouders en broer doorkwamen. Ook mijn vriendin vond het, ondanks dat haar moeder niet doorkwam( waar ze op hoopte) toch een mooie avond. Ze vond je een hele warme vrouw waardoor je mensen raakt. Maria


Hartelijk dank voor het bericht dat u ons gaf, wij danken u ook voor de zuiverheid die u uitstraalt.

Zo  is te voelen en te merken dat u de haarscheurtjes van het leven goed heeft doorstaan, vandaar zo´n mooie zuiver avond.

Dat is hetgeen wat wij willen bereiken, alles zo zuiver mogelijk doen, alleen daar moet je veel energie voor opbrengen.

 

Nogmaals hartelijk dank voor de fijne avond,

Met hartelijke groet,

Johan en Ceciel A.2018. Webdesign by Hanne De Groodt

Pictures Ivette Braem

Martine Debaeke - Korte Heuvelstraat 27 2920 Kalmthout - Antwerpen- martinedebaeke@gmail.com  +32 4 97 81 72 12